Филмът „Mother!” на Дарън Аронофски, с участието на Дженифър ЛорънсХавиер БардемМишел Пфайфър и Ед Харис е едно от нещата, които не искаме да пропускаме тази година. Вече ви представихме първия трейлър, който не дава кой знае каква информация, но затвърди впечатленията ни, че става въпрос за филм, близък по дух до „Черният лебед”. Ето какво споделя и самият режисьор:

Винаги съм завиждал на хората, които пишат песни, на това как могат за няколко дни да сглобят песента. Имах идея, която постепенно израстваше в мен. Взех си дълга почивка и влязох в този трескав сън и го измислих. Ще видим какъв е резултатът. Беше интересно как подходихме – опитахме се да уловим една единствена емоция и да разкажем тази двучасова история на тази една емоция. Филмът е по-близък по дух до „Черният лебед” от всичко, което съм правил от доста време.

Звучи чудесно. Използваме случая да ви представим две снимки на героинята на Дженифър Лорънс и един нов плакат, като междувременно споделяме още веднъж краткия синопсис, който все още (за наша радост) не се е обогатил:

 „Mother!” e психологически трилър-мистерия с хорър елементи, който разказва историята на мъж (Хавиер Бардем) и жена (Дженифър Лорънс), чиято връзка е заплашена, когато неканени гости (Мишел Пфайфър и Ед Харис) пристигат в дома им, нарушавайки спокойното им ежедневие.

mother!mother!

Ето го и новия плакат, к ойто е доста различен от предните (изрисувани):

mother-poster

Режисьор и сценарист на „Майка!” („mother!”) е Дарън Аронофски, а в ролите ще видим Дженифър Лорънс, Хавиер Бардем, Донал Глийсън, Мишел Пфайфър, Ед Харис, Брийн Глийсън, Кристен Уиг и др.

Премиерата е 15 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *