screen-shot-2017-07-31-at-9-13-57-am

Само няколко дни след като видяхме първия обещаващ тийзър трейлър на предстоящия психологически трилър-мистерия „Майка!” („mother!”) на Дарън Аронофски, който  определено отговори на очакванията ни и бетонира позициите на филма като „задължителен”, отново имаме повод да пишем по темата.

Този път, във фокусът на вниманието ни е нов плакат, украсен от Хавиер Бардем, решен в подобен приказен визуален стил, като предишният с Дженифър Лорънс. Отново в него има скрити любопитни елементи, които, би трябвало, по някакъв начин да са свързани с сюжета на филма, който разказва историята на мъж и жена, чиято връзка е заплашена, когато неканени гости пристигат в дома им, нарушавайки спокойното им ежедневие.

new-artistic-poster-for-darren-aronofskys-mother-features-javier-bardem1

Определено това е постер (както и този на Лорънс), които ще се откроява сред останалите в киното. Много е хубаво, когато някое студио се реши да избяга от клишетата в плакатите, които ни заливат последните години.

Относно „скритите следи”, ние не се наемаме да правим разкрития, но ако ви е интересно, от студиото съветват да поставите досегашните два плаката по следния начин и това би трябвало да ни подскаже нещо:

Untitled-1aa

Също така се оказва, че има и следи, които не са видими с просто око. Те са скрити в инстаграм видео, представено на официалната страница на филма. как са стигани до тях, не ни е ясно, но няма и значение. Вижте.

Публикация, споделена от mother! movie (@mothermovie) на

mother-instagram-audio

Оставаме в очакване на още подобни плакати, както и на първия пълен трйлър, за който сме се обзаложили, че също няма да разкрие много подробности за филма.

Режисьор и сценарист на „Майка!” („mother!”) е Дарън Аронофски („Реквием за една мечта”, „Изворът на живота”, „Черен лебед”, „Ной”), а в ролите ще видим Дженифър Лорънс, Хавиер Бардем, Донал Глийсън, Мишел Пфайфър, Ед Харис, Брийн Глийсън, Кристен Уиг и др.

Премиерата е 13 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Постерите силно напомнят стила на Марк Райдън, но интересното е, че стилистиката на самия филм е съвсем различна. Ениуей, очаквам с нетърпение филма.