Дарън Аронофски без съмнение е един от любимите ни режисьори, работещи в момента, така че не е изненада, че следим всеки негов проект с невротично внимание. Вече писахме за задаващия се скоро „Mother!”, който включва цяло съзвездие: Дженифър Лорънс, Хавиер БардемДонал Глийсън, Мишел Пфайфър и Ед Харис. До момента знаем твърде малко за историята. Знаем само, че филмът ще бъде хорър/трилър в традицията на „Черният лебед”. Краткият синопсис, с който разполагаме гласи следното:

Филмът ще разкаже историята на мъж и жена, чиято връзка е заплашена, когато неканени гости пристигат в дома им, нарушавайки спокойното им ежедневие.

Вчера, по случай Деня на майката Аронофски сподели първия плакат на филма, който меко казано ни издуха главите. Предлагаме ви да го видите, след което ще споделим с няколко думи впечатленията си.

Mother-Poster

Откриваме интересни детайли като жабата и златната кутийка/топка, които ни напомнят една от приказките на Братя Грим. Виждаме и скритото в сянка лице на някакво дете. Ужасно ни допада атмосферата на меланхолия и обреченост, а изваденото сърце ни напомни на чудесния „Tale of Tales” на Матео Гароне. Много бихме се зарадвали на семеен трилър с препратки към приказките. Надяваме се скоро да се появи трейлър. Ще ви държим в течение!

Режисьор на „Mother!” е Дарън Аронофски, а в ролите ще видим Дженифър Лорънс, Хавиер Бардем, Донал Глийсън, Мишел Пфайфър и Ед Харис.

Премиерата е 13 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *