Обичаме, когато денят ни започва с подобни прекрасни новини, тип „две (че и три) в едно”. Първо, Deadline съобщават (не знаем как сме пропуснали досега), че един от най-уважаваните от нас режисьори – Нийл Джордан („The Company of Wolves”, „Интервю с вампир”, „Играчка-плачка”), се завръща с нов проект след петгодишно отсъствие, последвало не особено радушното приетия (но харесван от нас) „Byzantium” и спирането на сериала му „The Borgias”.

Второ, в добавка научаваме, че в една от главните роли ще влезе Майка Монро („The Guest”, „It Follows”), която харесваме доста и на която стискаме палци за светло бъдеще (за целта трябва да избягва безумия като „Денят на независимостта: Нова заплаха”). И ако това не е достатъчно, оказва се, че за участие във филма, който е озаглавен „The Widow”, вече са подписали Клои Грейс Морец и огромната ни любимка Изабел Юпер.

Сценарият на „The Widow” е дело на Нийл Джордан и Рей Райт („The Crazies”). Действието се развива в Ню Йорк, а историята се фокусира върху Франческа (Морец) – младо момиче, което връща изгубената чанта на по-възрастната вдовица Грета (Юпер) и между двете възниква нетипично приятелство. Скоро обаче, младото момиче открива, че Грета, не е такава за каквато се представя и може да бъде изключително опасна. Майка Монро е в ролята на Ерика, най-добрата приятелка на Франческа, която ѝ помага да свикне с града.

Този проект моментално влиза в списъка със „задължителни” и с интерес ще следим развитие му. Стискаме палци да се осъществи, точно в този му вариант.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *