True Detective

Вчера HBO разпространиха първия тийзър трейлър на втори сезон на изключително успешния си сериал „True Detective” и понеже знаем, че нямате търпение, първо го гледайте (или затвърдете впечатленията, ако вече сте го изгледали няколко пъти) и след това ще го обсъдим.

Определено ни харесва – без да издава нищо, тийзърът представя главните герои и дава доста ясна представа за атмосферата, която е ужасно важна за феновете, след безупречния първи сезон. Но най-важното за нас е, че актьорите стоят добре и на място, а точно това беше едно от притесненията ни при кастинга на Колин Фарел и Тейлър Кич. Не сме се съмнявали (и все още не се съмняваме), че ще се справят с ролите си, но както казахме преди няколко месеца, не ни се гледаха в този сериал. Сега това чувство изчезна и сме особено доволни, че не сме били прави. Определено стоят добре на екрана и нямаме търпение да дойде премиерата на сезона.

Докато чакаме обаче, вижте официалните портретни снимки на главните герои, а веднага след тях ще откриете официалния синопсис.

True Detective - Винс Вон

True Detective - Тейлър Кич

True Detective - Рейчъл МакАдамс

True Detective - Колин Фарел

Странно убийство сблъсква три ченгета и един престъпник, като всеки от тях трябва да се пребори с мрежа от заговори и предателства сред изпепелените пейзажи на Калифорния. Колин Фарел е Рей Велкоро, компрометиран детектив от индустриален град в Лосанжелиската област. Винс Вон играе Франк Семиън, престъпник и бизнесмен, който може да загуби делото на живота си, докато съпругата му и негов най-близък партньор (Кели Райли) се опитва да живее с неговите и собствените си решения. Рейчъл МакАдамс е детектив от шерифската служба на област Вентура Ани Безерайдс, която често се изправя срещу системата, на която служи, а Тейлър Кич играе Пол Уудру – ветеран и мотоциклетно ченге от Калифорнийския магистрален патрул. Той намира местопрестъпление, което дава начало на разследване, събрало три различни полицейски служби, множество криминални заговори и милиарди долари.

Сценарист на всичките осем епизода отново е създателят на сериала Ник Пизолато, а режисьори на отделните епизоди са Джъстин Лин („Бързи и яростни” от 3 до 6), Янус Мец Педерсен („Armadillo”), Мигел Сапочник („Repo Men”) и Даниел Атиас („The Wire”, „The Sopranos”). В главните роли са Колин Фарел, Винс Вон, Рейчъл МакАдамс, Тейлър Кич и Кели Райли.

Втори сезон на „True Detective” ще дебютира на 21 юни по НВО.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Изненадващо за мен, но Тейлър Кич все повече почва да ме радва. Има си дежурните тъпотийки, обаче изборът му на роли напоследък е учудващо зрял, а и сякаш има някакъв скрит засега потенциал …

  2. Като поставяш така въпроса, май единствено в „The Normal Heart“ прави нетипична и зряла роля, но и продължаването с „True Detective 2” показва някаква положителна градация …
    Ама ти много обичаш така да ми секваш прибързаните заключения … обаче ще видиш, че тоя пич ще пробие 😀