Майкъл Добс
Майкъл Добс

Последният роман от хитовата трилогия на Майкъл Добс, вдъхновила едноименния сериал на Netflix „House of Cards”, излезе от печат успоредно с петия сезон на продукцията. След като ни показа, че е способен на абсолютно всичко в „Къща от карти“, а в „Да изиграеш краля“ не се поколеба и за миг да се изправи дори срещу британската кралска фамилия и качилия се наскоро на трона нов крал, в „Последното раздаване“ героят на Добс ще трябва да се справи не с друг, а със самия себе си.

Как започва всичко за него? Коя мрачна тайна от миналото му ще се върне със страшна сила като бумеранг? И ще успее ли тя въобще да го помръдне от поста на министър-председател? Предстои да разберем от страниците на политическия трилър „Последното раздаване“. Това, което става ясно още в самото начало обаче е, че не само приближените на министър-председателя на Великобритания, но и неговите избиратели вече са уморени от дългия му престой във властта – съвсем скоро той ще стане най-дълго управлявалият през XX век премиер…

Имате възможността да спечелите трите романа от поредицата „Къща от карти” (ИК „Сиела“), като отговорите вярно на въпроса:

Как се казва литературният герой на Майкъл Добс в трилогията „Къща от карти”, чийто прототип е Кевин Спейси в едноименния сериал?

а) Франк Ъркарт
б) Франсис Ъндрууд
в) Франсис Ъркарт

Играта приключи. Трилогията „Къща от карти” печели Бонка Янкова. Честито!
Представител на ИК „Сиела“ ще се свърже с нея, за да уточнят как да получи наградата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Чудя се кога ше се появят женичките с отговорите в коментарите 😀

    1. Няма защото не можеш да си сложиш книга на гърба. ?‍♀️