Неведнъж сме споменавали, че „Бони и Клайд” на Артър Пен с неповторимите Уорън Бийти и Фей Дънауей е един от най-любимите ни филми на всички времена, но това по никакъв начин не означава, че не бихме гледали и други интерпретации на една от най-известните престъпни двойки в историята. Точно такава интерпретация са ни подготвили от „History” – които между другото напоследък представиха няколко наистина добри заглавия и поредици (къде действително свързани с историята, къде пълни художествени измислици).

Само няколко дни след 79-тата годишнина от смъртта на Бони Паркър и Клайд Бароу „History” представиха и първия ни поглед към тяхната версия на емблематичните престъпници, чиито роли се изпълняват от Емил Хърш и Холидей Грейнджър. Вижте.

Бони и Клайд - Емил Хърш и Холидей Грейнджър

Бони и Клайд - Емил Хърш и Холидей Грейнджър

Бони и Клайд - Емил Хърш и Холидей Грейнджър

По принцип Емил Хърш никак не ни радва и не сме особено доволни от избора му за ролята на Клайд, но няма как да отречем, че на снимките изглежда доста прилично, а и принципно е добър актьор и най-вероятно ще се справи с ролята подобаващо.

От друга страна към Холидей Грейнджър нямаме никакви забележки, освен че също като Фей Дънауей е доста по-хубава от истинската Бони. Надяваме се, че в образа ѝ няма да има прекалено много романтика, а ще видим и неприятната страна на Бони, която все пак е била не особено симпатичен и безскрупулен убиец. Разбира се, има я и теорията, че всъщност е била едва ли не невинно подлъгано момиче, което даже не хващало оръжие, но ние малко се съмняваме.

В очакване сме на първия трейлър и стискаме палци това да е поредният успешен проект на „History”.

Режисьор на „Бони и Клайд” е Брус Бересфорд („Да возиш мис Дейзи”), а в ролите освен Емил Хърш и Холидей Грейнджър ще видим Холи Хънтър, Уилям Хърт, Сара Хайланд, Лейн Гарисън, Елизабет Рейзър, Остин Хибърт, Дейл Дики и др.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *