Един фестивален хит се готви да се срещне с публиката в Щатите – „Women Who Kill”, който изглежда абсолютно шантав и съвсем нестандартен разказ за необичайни „героини”. Филмът дебютира през април 2016 година в Трайбека, и от тогава, в продължение на година, обиколил множество фестивали в САЩ, Канада, Швеция, Великобритания, Германия, Холандия.

Сега е ред за широко разпространение на кино и за да „подгреят”, авторите на „Women Who Kill” са пуснали трейлър, който може би на пръв поглед изглежда безобиден, но всъщност обещава доста… зловеща реалност.

Това е една супер необичайна романтична история, в която страхуващата се от обвързване Морган и бившето й гадже Джийн водят заедно подкаст, посветен на жени-серийни убийци. И в един момент всичко се променя, когато Морган сериозно хлътва по тайнствената Симон, а тя може да се окаже… пристрастена към убийства?…

Ето какво споделя пред EW режисьорката Ингрид Юнгерман, която е сценарист на историята и изпълнява една от главните роли:

Забавен в този филм е фактът, че той жанрово може да бъде определен като „хорър”, при все че е романтична комедия с лесбийки. Израснала съм в Айова сред „Свидетели на Йехова” и първият ми досег с романтиката на личните отношения беше съпроводен със сериозен страх и дълбока вина. Филмът е изграден върху комедийна основа, сред пластовете, насложени върху нея, има и съспенс, и хорър и ние подходихме сериозно към създаването на особено напрежение, което мисля, че подчертава закачливостта на филма.

Любопитно ще ни е какъв боксофис резултат би направила подобна екстравагантна, „убийствена” история…

плакат

Режисьор и сценарист на „Women Who Kill” е Ингрид Юнгерман, а в ролите са Ан Кар, Шийла Ванд, Шанън О’Нийл, Анет О’Тул, Грейс Рекс, Дебора Ръш и др.

Филмът ще се появи на екран в Щатите на 26 юли 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *