Очевидно в момента тече кампания за набиране на йегър-пилоти, както разбираме от новия поглед към света на „Pacific Rim: Uprising”. Продължаваме да следим с интерес новините около продължението на „Огненият пръстен” на любимия ни Гийермо дел Торо, който предаде щафетата на Стивън С. ДеНайт.

Освен видео-рекламата, с която се обяснява какво всъщност представляват йегърите, получаваме информация за няколко от тях – представители на новото поколение машини, които съвсем нямат проблемите на предшествениците си, движат се свободно, дори виртуозно-леко и притежават различни, със сигурност усъвършенствани бойни качества.

Вижте дали няма да пожелаете да се вмъкнете в някоя от новите бойни единици – и да се изправите в защита на човечеството срещу извънземни чудовища…

На страницата с наборната информация – бъдете така добри да посетите GoJaeger.com – фигурира и официален синопсис:

2035 – Възходът на йегърите

Минали са десет години от Битката за Портала – и океанът е спокоен, но не съвсем. Получила заслужени овации с победата над извънземните нашественици, програмата „Йегър” еволюира в най-могъщия и всеобщ проект за отбрана в човешката история. Призивът сега е отправен към всички най-добри и смели млади хора да се присъединят към програмата – и да се превърнат в следващото поколение герои. А когато страховитите „кайджу”-та се завърнат, човечеството ще бъде готово.

А ето как се представени и новото поколение машини, които наистина изглеждат лъскави и далеч от естествения външен вид, с който дел Торо беше „уредил” своите творения. Не щем да се изказваме предварително, без да сме усетили (филмовата) сила на новите „красавци”, само си спомняме с носталгия колко очукани и достоверни бяха „йегърите” при първата ни среща с тях…

Gipsy Avenger” носи героичността на своя предшественик като водач на отряда Mark VI. Тя е повече от йегър, защото е символ на надеждите на милиони хора по Земята!

pacific-rim-uprising-gipsy-avenger

Bracer Phoenix” притежава бруталната сила, позната от Mark V, и може да стреля от ядрото в гърдите си, чрез специални оръдия, които са толкова впечатляващи, колкото и смъртоносни.

pacific-rim-uprising-bracer-phoenix

Най-красивият и елегантер йегър, създаван някога, е „Saber Athena” – тя е най-бърза в отряда и владее до съвършенство два меча в хипер-акробатични битки.

pacific-rim-uprising-saber-athena

Titan Redeemer” е създаден за налагане на груба сила и е въоръжен със сеизмично оръдие, което носи ужас и сее разруха.

pacific-rim-uprising-titan-redeemer

Направен за битки от известно разстояние, „Guardian Bravo” притежава мощна комбинация между метална резачка и камшик, който може изцяло да промени хода на всеки двубой.

pacific-rim-uprising-guardian-bravo

В „Pacific Rim: Uprising” ще блесне звездата на Джон Бойега, в ролята на Джейк Пентакост, сина на героя на Идрис Елба от оригинала – младият водач на йегър ще продължи достойно делото на баща си. В роли ще видим още Скот Истууд, Дзин Тиан, Чарли Дей, Адриа Архона, Бърн Горман, Ринко Кикучи, Кайли Спени и др. Много е възможно да се появи отново и героя на Рон Пърлман.

Pacific Rim: Uprising” ще се появи във всичките формати (от които най-задължителен за подобно зрелище е IMAX 3D!) на кино на 23 февруари догодина. Ще си чакаме истински трейлър, ако може – по-скоро…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments