Stranger-Things-Season-2-Episode-Titles

Първият сезон на „Stranger Things” беше сред най-хитовите телевизионни продукции за миналата година. Ние първо му спретнахме подробно ревю, а след това канализирахме носталгията си и в подкаста „Inglorious Kunts“, където търсехме различните 80-арски влияния, които имат отзвук в сериала. След всичко изприказвано и изписано по темата, смятаме, че говорим от името на всички фенове, когато твърдим, че присъствието на Демигоргъна можеше да е една идея по-осезаемо. И въпреки че в епизод 8 станахме свидетели на изличаването на чудовището, не сме имали съмнения, че във втори сезон ще видим повече от Обърнатия свят, както и гигантското мекотело, появило се за миг в Super Bowl промото.

Преди няколко дни научихме малко подробности за продължението от интервю за TVLine с екипа. Рос Дъфър сподели, че:

„В миналия сезон голяма част от ужаса и онова, което сполетява Уил, се случваше извън екрана. Случаят със сезон 2 не е същия. Свръхестественото е по-близо и по-лично“

Ноа Шнап, който е в ролята на Уил Байърс, твърди, че втори сезон ще бъде „по-мрачен и по-странен“, а Фин Улфхард (Майк) допълва: „много по-страховити неща се случват“.

Мат Дъфър пък обещава, че носталгията и забавлението отново ще присъстват, макар нещата да стават малко по-страшни:

„Не искахме да загубим това усещане за чудо“

Ако имаше един герой, който не получи много чудеса в първите 8 епизода, неговото име е Уил Байърс, който беше уловен в Обърнатия свят, докато приятелите му разрешаваха мистерии в компанията на Ел и телекинетичните ѝ способности. В самия край на последния епизод видяхме как Уил, който първо не изглеждаше никак добре, а после повърна лигаво охльовоподобно същество.

Според Ноа Шнап, „нещо се случва с Уил в първите два епизода. Нещо много, много смущаващо“, а Гейтън Матаразо, който изигра Дъстин, допълва:

„Наясно са, че той не е в добро състояние, но опитват да се преструват, че нищо не се е случило“

Втори сезон на „Stranger Things” ще се появи в платформата на Netflix на 31 октомври. Всички останали новини по темата можете да разгледате тук.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *