stranger-things-season-2

Макар тези дни отдавна да са забравени, ние все още помним тихия и нечакан от почти никого премиера на „Stranger Things” в средата на 2016 г., когато за малко повече от седмица дебютният сериал на братята Дъфър разцъфна в колективното съзнание като културен феномен. Същият вчера получи първата си супер боул реклама. Сърцатата 80-тарска носталгия се сдоби с трийсет секундно промо, чието излъчване в най-гледаното време по американската национална телевизия ѝ е струвало около 5 милиона долара.

Вижте въпросното видео:

Принципно не сме най-големите фенове на този тип реклами, но подобно на всичко около сериала, спотът ни харесва. От него получаваме официално потвърждение, че Ел е жива, но най-остро желание да врътнем отново първи сезон пораждат униформите на „Ловци на духове“ и многокракото страшилище. Както и предполагахме, втори сезон ще се появи на платформата на Netflix не по-рано от октомври, вероятно навреме за Хелоуин.

За него знаем, че ще включва трима нови герои и ще бъде в духа на Джеймс Камерън. Още подробности можете да откриете в новините ни до момента. И макар детайли от сюжета все още да са кът, ето какво има да каже продуцентът Шон Леви:

Година след завръщането на Уил, животът изглежда се е върнал към нормалния си ритъм… но тъмна сила дебне под повърхността, заплашвайки цял Хоукинс. Някои хора в града знаят какво се е случило, а други дори не подозират. Има да се случва още много.

С други думи, очакваме нещата ще се обърнат с надолу главата…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Музиката имам чувството, че е копната от Трон Заветът….
    Все едно слушам Дафт Пънк

  2. Както тук, така и при втория „Трон“ музиката е реверанс към осемдесетарския ембиънт, синт-поп и електро-алтернатив.