суки уотърхаус и джейсън момоа
Суки Уотърхаус и Джейсън Момоа

Последният трейлър на „The Bad Batch“, който видяхме, затвърди очакванията ни за маниерен, но потенциално любопитен постапокалиптичен филм, смесващ екшън и романтика с канибалски мотиви. Отзивите за проекта са достатъчно противоречиви, за да продължим да гледаме на продукцията като на нещо, което има шанс да ни допадне. Освен интересния каст, мотивация ни е и жанрът, който преди ни е предлагал заглавия, които харесваме и които далеч не са толкова на брой, че да ни е писнало от тях.

киану рийвс в агресивна компания
Киану Рийвс в агресивна компания

Чинното ни отразяване на пустинния людоедски трип „The Bad Batch“ е причина сега да обърнем внимание и на няколко симпатични character постери, които акцентират върху персонажите, но без да се фокусират върху лицата на актьорите – вместо това показват строго индивидуалния им стайлинг:

плакат постер bad_batch-dream-poster-20170614 bad_batch-poster-20170614

Режисьор на „The Bad Batch“ е Ана Лили Амирпур („A Girl Walks Home Alone at Night“), в ролите ще видим Джейсън Момоа, Суки Уотърхаус, Диего Луна, Йолонда Рос, Киану Рийвс, Джовани Рибизи, Джим Кери и Е. Р. Руис, a oт 23-ти юни фестивалният култ ще тръгне из щатските киносалони.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *