В петък писахме за любимата ни Джесика Частейн, която украси най-новия плакат на „The Death and Life Of John F. Donovan” на Ксавие Долан, а днес е ред на друга наша огромна червенокоса любимка – Изабел Юпер. Между другото, накрая ще ви почерпим с една тяхна обща снимка от Кан, която вече няколко месеца ни държи влага, но за това след малко. Сега по същество.

Studiocanal представиха британски трейлър на „Souvenir” на Баво Дефюрн („North Sea Texas” / „Noordzee, Texas”), в който Юпер влиза в ролята на Лилиан, която някога е била „Лора” – обещаваща изгряваща звезда на музикалния небосклон, чиито най-бляскав момент е когато финишира на второ място след ABBA на конкурса „Евровизия” през 1974 г. Днес всички са забравили за нейния кратък досег със славата и тя работи във фабрика за пастет. Но когато среща 20-годишния боксьор Джийн, животът ѝ се преобръща с главата надолу. Джийн се влюбва в нея и я убеждава, че трябва да се завърне на сцената.

Фестивалните отзиви за „Souvenir” са преобладаващо положителни, като повечето споменават лекия тон на филма и (каква изненада) отличното изпълнение на Изабел Юпер. Честно казано, с тази тема ние предпочитахме да видим някоя по-тежка драма, в каквито Юпер е ненадмината, но и лека романтика няма да откажем. Пък и тази жена също е човек и има нужда да разпусне. Баво Дефюрн също е причина да искаме да гледаме филма. Съмняваме се обаче, че у нас ще го видим дори и на някой от фестивалите, но не се знае.

В допълнение вижте един клип, както и един постер.

плакт

Режисьор на „Souvenir” е Баво Дефюрн („North Sea Texas” / „Noordzee, Texas”), а в ролите са Изабел Юпер, Кевин Азайс, Йохан Лейсен, Мюриел Берси и други. Британската премиера на филма беше този петък. Щатите и ние ще трябва да почакаме още малко, ако въобще го видим.

За финал, както обещахме, ви предлагаме няколко снимки на Джесика Частейн и Изабел Юпер от фотосесията им за The Hollywood Reporter.

джесика частейн и изабел юпер thr_20170502_hr_chastain_huppert_s04_0720_embed thr_20170502_hr_chastain_huppert_20170625 джесика частейн и изабел юпер

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *