Ако не харесвате Нуми Рапас (като актриса или чисто физически) може би ще искате да пропуснете фантастичния трилър „Seven Sisters” (още известен като „What Happened to Monday?”), тъй като ще ви се наложи да я видите в седем различни роли.

Действието на „Seven Sisters” се развива в бъдеще, в което правителството забранява със закон семейните двойки да имат повече от едно дете. Един изобретателен баща (Уилям Дефо) обаче отглежда у дома си седем идентични сестри близначки. Всяка една носи  името на ден от седмицата и излиза навън единствено в деня, на който е кръстена, като всичките приемат една и съща самоличност – на Карън Сетман. Когато Мъндей (Понеделник) изчезва безследно, останалите трябва да се преборят с ограниченията и опасностите, за да разберат какво се е случило със сестра им.

Вижте първия трейлър, който по доста добър начин представя цялостната концепция и залага мистерията.

Струва ни се, че някой е гледал сериала „Orphan Black” (в който Татяна Маслани прави страхотна роля като няколко клонинга) и си е казал „защо пък да не направим някакъв подобен филм?”. Дето се вика, лошо няма, стига филмът да не е деривативен и да предложи поне нещо оригинално. Само от трейлъра ни е трудно да преценим, но не възлагаме големи надежди. Ако не друго, Нуми Рапас ще получи възможност да демонстрира актьорските си заложби.

noomi-rapace-seven-sisters-img02-20170604 глен клоуз нуми рапас glen-colose-seven-sisters-img02-20170604 noomi-rapace-seven-sisters-img01-20170604 noomi-rapace-seven-sisters-img08-20170604 uилям dефо noomi-rapace-glen-close-seven-sisters-img01-20170604

Режисьор на филма е Томи Виркола („Dead Snow”, „Хензел и Гретел: Ловци на вещици”), а сценарият е дело на Макс Боткин („Opposite Day”) и Кери Уилямсън („Детектив Алекс Крос”). В ролите ще видим Нуми Рапас, Уилям Дефо, Глен Клоуз, Робърт Уагнър, Крисчън Рубек, Маруан Кензари и др.

Френската премиера на „Seven Sisters” е 23 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

 1. Ако не друго, Нуми Рапас ще получи възможност да демонстрира актьорските си заложби.

  Тя има ли такива?

 2. Ние я харесваме, но Холивуд is not buying her.
  Или по-точно казано – публиката на Холивуд…..Може би има разлика някаква….

  Опитахме трилъри ‘сякви
  с резултати средни до слаби некви
  шпионски, полицейски, сайфайски и в един офисен трилър дори
  се нещо не може ‘баш да се натамани

  Само режисьорът на Булхед им показА
  как се правят тези нещА
  ……
  ‘с две думи се едно да мъчиш Лов Улман с идиотите, коиот ходят на триплекси в Америка ….

 3. Много ми е интересно да разбра как световното правителство ще забрани и наложи разждаемост по едно дете на целия Близък изток и исляма от Турция и Либия, през Саудитска арабия, Сирия, Иран, Ирак и т.н. та чак до Афганистан…..