Няма по-подходящо време за актьорите да се представят новите проекти от момента, в който очакват да излезе техен нов филм. Дали „Мумията” ще се превърне в летен боксофис хит и ще се положи ли успешно начало на така жадуваната от Universal „Dark Universe” – това ще стане ясно след петък. Междувременно вчера подсетихме за още една поява на Том Круз през август, а днес е ред на новини около София Бутела.

Спомняте си, че бившата танцьорка на Мадона Бутела, беше поразително точна с краката в „Kingsman: The Secret Service” като верен паж на героя на Самюел Л. Джаксън; после я ангажираха в „Star Trek Beyond” и предстои да я видим в партньорство с Чарлийз Терън в „Atomic Blonde”. За „Мумията” в момента няма да коментираме – нищо, ни-щич-ко!

Новината, свързана с родената в Алжир преди 35 години екзотична София Бутела, е че тя ще се включи в екипа на Рамин Барани на подготвяната от/за НВО нова адаптация на „451 градуса по Фаренхайт”. По култовия роман на Рей Бредбъри работят Барани, който и ще режисира, и Амир Надери („99 Homes”). Знаем, че Майкъл Б. Джордан ще влезе в ролята на главния герой Гай Монтаг – пожарникар, чието задължение е да изгаря книгите, забранени в тоталитарното, антиутопично консуматорско общество на бъдещето (sounds familiar, right?), а Майкъл Шанън ще бъде капитана-началник на пожарникаря.

Очаква се София Бутела да се появи в ролята на Кларис – нежната девойка в съседство на Монтаг, която го провокира да преосмисли живота си, след като „му разказва за минало, когато хората не са се страхували“. Макар да таим (сериозни) резерви към актьорските способноси на мис Бутела, сме се зарекли да (се опитаме да) не сме черногледи по адрес на тази дългоочаквана адаптация. Както можете да предположите – ще внимаваме за ъпдейти!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *