spidey_selfie

Том Холанд е известен сред феновете на Marvel супергероите като един от малкото актьори, на които може да се разчита да споделят малко тайна информация или някоя и друга подробност за предстоящи заглавия, и сега дори Marvel Studios „are getting in on the joke“, защото в Instagram видео Холанд „случайно“ издаде заглавието на продължението на „Спайдър-мен: Завръщане у дома“.

В обръщение към феновете, което можете да видите по-долу, Холанд ужким няма какво да сподели, освен да потвърди, че ще има продължение, въпреки събитията от „Отмъстителите: Война без край“ и нищо повече… след което показва сценария на филма и виждаме заглавието „Spider-Man: Far From Home“.

Sorry for no announcements, but I love you guys ♥️

Публикация, споделена от ✌️ (@tomholland2013) на

Spider-Man: Far From Home“ не само се връзва със „Спайдър-мен: Завръщане у дома“, но и с това, което вече знаем за продължението от Кевин Файги:

Започваме снимките в началото на юли. Ще снимаме в Лондон. Първия филм снимахме в Атланта. Снимаме много филми в Лондон, но има и друга причина този път – Спайди, разбира се, ще прекара известно време в Ню Йорк, но също така ще пътува до други части на света.

Премиерата на „Spider-Man: Far From Home“ е планирана за 5 юли 2019, Джейк Джиленхол ще бъде злодея Мистерио и Майкъл Кийтън ще се завърне като Лешояда, но още чакаме официално потвърждение за Скорпиона (Майкъл Мандо), който се появи в типичната за Marvel сцена след надписите на „Спайдър-мен: Завръщане у дома“. Според последните слухове в момента се търси млада актриса за главната женска роля, която и да е тя – с малко късмет, Том Холанд може скоро да „се изпусне“ и по тази тема.

Общо взето, с това се изчерпват подробностите, които знаем за „Spider-Man: Far From Home“, но съвсем наскоро научихме за още един потенциален „spin-off“ от вселената на Човека-паяк (след дългоочаквания и доста притеснителен за феновете „Venom“). Става дума за Синди Муун, позната още като Silk, която скоро може да има свой-собствен филм, продуциран от Sony и Ейми Паскал.

Silk, която за съвсем малко видяхме в „Спайдър-мен: Завръщане у дома“ (в сцената с асансьора основно), е една от съученичките на Питър Паркър, момиче с корейски произход и доста близки до Спайди сили, които получава, след като и тя е ухапана от радиоактивен паяк (поне в комиксите, където първата ѝ поява е през 2014). Синди изстрелва паяжини от върховете на пръстите си, има фотографска памет и „silk sense“ – способност, която в общи линии е същата като „spidey sense“, но много по-силна.

307182._SX1280_QL80_TTD_

Засега съдбата на „Silk“ никак не е сигурна (а и заглавието определено не е официално), но Sony очевидно искат да разширят Спайди- вселената си – както вече сме споменавали, в момента се работи и по сценария на „Silver & Black“ за Black Cat и Silver Sable. И двата потенциални филма обаче зависят от успеха – или провала – на „Venom“, затова съветваме феновете да не се вълнуват прекомерно.

Ще ви държим в течение с развитието на „Spider-Man: Far From Home“, както и с всякакви новини за останалите герои от разширяващата се Спайди- вселена.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *