rick-and-morty-season-3-episode-1-review-the-rickshank-redemption

След безкрайно чакане, отлагане и коменатри от създателите, които сякаш повече ни объркваха, отколкото да ни утешават, най-сетне преди броени часове от Adult Swim разпространиха истински трейлър за подготвяния трети сезон на „Rick and Morty”. Вече изписахме доста по темата и затова ви предлагаме веднага да го видите:

https://www.youtube.com/watch?v=DeAw6aXHzcY

“Welcome to the darkest year of our adventures”

Виждаме по много от всичко, заради което обичаме анимираните приключения на Рик и Морти и изглежда дългото забавяне на новите епизоди няма да повлияе на високото качество. Особено много ни харесва пародирането на „Лудия Макс: Пътят на яростта“ и сме нетърпеливи да научим повече за сюжета зад кървавите, шантави и смущаващи кадри, представени тук.

Въпреки че първи епизод дебютира неочаквано на 1 април, официалната дата, която е посочена за премиерна, е 30 юли. Предвид, че чакахме 2 години за този момент, още 1 месец не звучи никак зле.

Трейлърът беше разпространен по време на лайв-стрийм с Дан Хармън и Джъстин Ройланд, където първия сподели, че вече тече работа и по четвърти сезон. Стискаме палци той да не се забави колкото този. Дотогава ни остава само да си припомняме за N-ти път първите два сезона и да си повтаряме доволно: Wubba lubba dub dub!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments