В края на май видяхме обещаващия първи трейлър на „Good Time” на Джош и Бени Сафди („Heaven Knows What”), който беше представен в Кан, където си спечели доста добри отзиви. Голяма част от тях бяха по адрес на изпълнението на Робърт Патинсън, който прави една от най-смелите си роли до момента, като Константин „Кони” Никас – дребен престъпник, разполагащ само с една нощ, за да намери начин да изкара умствено изостаналия си брат от затвора.

Новият трейлър на „Good Time” в по-голямата си част залага на трилър елементите на филма, а не толкова върху мрачната и трагична връзка между двамата братя, като отлично илюстрира напрегната, хипнотична и опияняваща атмосфера, за която се говори в официалния синопсис и отзивите. И като казахме отзиви, доста от тях са вплетени в рекламата под формата на цитати. Вижте.

Според нас трйлъра (както и предишния) изглежда прекрасно и определено искаме да гледаме филма. Между другото „Good Time” е привлякъл вниманието и на самия Мартин Скорсезе, който ще се включи в продуцентския екип на следващия проектна братята СафдиUncut Gems”. От това по-добра реклама здраве му кажи. Дженифър Джейсън Лий също не е за изпускане.

В допълнение вижте официалния синопсис и един нов постер, който също е украсен от цитати.

След провокиращия „Heaven Knows What” Джош и Бени Сафди се завръщат на опасните улици на Ню Йорк с „Good Time”, хипнотичен и опияняващ криминален трилър, който изследва трагичната власт на семейството и съдбата. След провален банков обир Кони (Робърт Патинсън) има само една изпълнена с адреналин и разруха нощ, за да намери начин да изкара брат си от затвора. Затъвайки в насилие и хаос, той знае, че неговият живот и животът на брат му зависят от последния му отчаян и опасен опит да намери изход.

плакат

Режисьори на „Good Time” са Джош и Бени Сафди, а в главните роли са Робърт Патинсън, Бени Сафди, Баркхад Абди, Бъди Дюрес и Дженифър Джейсън Лий.

Премиерата е на 11 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments