В края на следващата седмица е премиерата на „Колите 3” и  Pixar се възползват от случая, за да привлекат вниманието на децата (и родителите им) към най-новия си оригинален проект – „Coco”, който се очаква през ноември. Анимацията, която е дело на Лий Улрих („Играта на играчките 3”) и Адриан Молина, разказва за малкия, искащ да стане музикант Мигел, неговия верен другар Данте и невероятното им пътешествие през Страната на мъртвите.

Вече се запознахме с Мигел в първия трейлър на филма, а сега е ред да хвърлим поглед и към част от чудните обитатели на страната, която нито едно живо същество не е виждало…

Засега сме настроени изключително положително по отношение на „Coco” – визуално изглежда фантастично, а историята (при все някои прилики с „The Book of Life”) ни се струва интересна и трогателна. Смятаме, че Pixar отново ще ни предложат от онази магия, с която ни радваха в началото – точно както направиха с „Отвътре навън“ преди две години.

Сега вижте пълния синопсис и един нов постер.

Coco” разказва историята за тайните музикални амбиции на 12-годишния Мигел (Антъни Гонзалес), който живее в оживено и шумно мексиканско село, но е потомък на фамилия обущари, които не понасят музиката. От поколения Риверас са забранили музиката, защото вярват, че са прокълнати от нея; както разказва семейната история, прадядото на Мигел изоставил жена си преди десетилетия, за да следва собствената си мечта да свири, оставяйки контрола над фамилията в ръцете на прабабата на момчето – Имелда (Рени Виктор).

Но Мигел тайно желае да улови музикалния си момент, вдъхновен от любимия си изпълнител на всички времена, починалия Ернесто де ла Круз (Бенджамин Брат). Едва след като разкрива невероятна връзка между себе си и Де ла Круз, момчето поема инициатива да се съревновава с известния певец и случайно попада в Земята на мъртвите.

Не след дълго, в този красив подземен свят Мигел открива душите на семейството си – поколения отдавна умрели, но все така жизнени предци, сред които и прабаба му Имелда. Получил възможността да обикаля Земята на мъртвите, Мигел избира да проследи самия Де ла Круз. Обединявайки усилията си с приятелски настроен (скелетен) призрак – мошеник, подвизаващ се с името Хектор и озвучаван от Гаел Гарсия Бернал, – момчето трябва да открие Де ла Круз, да получи благословията на семейството си да бъде музикант и да се завърне в света на живите, преди времето му да изтече.

плакат

Режисьори на „Coco” са Лий Улрих и Адриан Молина. Ролите озвучават Антъни Гонзалес, Гаел Гарсия Бернал, Рени Виктор, Бенджамин Брат, Едуард Джеймс Олмос, Габриел Иглесиас, Чийч Марин и други.

Премиерата е 22 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments