войната за планетата на маймунитв

Започваме най-новата си кратичка новина за „Войната за планетата на маймуните“ с това, че филмът вече беше показан пред публика и първите отзиви са доста положителни. Принципно, абсолютно никога не вярваме точно на тези най-ранни „ревюта”, но в случая си позволяваме да го направим, тъй като ни харесва абсолютно всичко, което видяхме като реклами и което четохме за филма, а имаме и огромна вяра в Мат Рийвс.

По същество, след като миналия път се запознахме с Нова, сега е ред да се срещнем с един от най-интересните нови герои на филма – Лоша маймуна (Bad Ape в оригинал), изигран от Стийв Зан. Той е избягал от зоологическата градина на Портланд и дълго време живее сам, преди да срещне Цезар. Лоша маймуна знае къде се намира „зоологическата”, която търси Цезар, но се страхува да го заведе там. Повече подробности вижте в дългичкия клип.

Уж вече сме свикнали, но не преставаме да се удивяваме колко добре изглеждат тези маймуни. Това е и единственото, което ще кажем тук. Ако искате да знаете мнението ни за „Войната за планетата на маймуните“, вижте предишните ни новини по темата. Също така, може да прочетете и ревютата ни за „Възхода на планетата на маймуните” и „Зората на планетата на маймуните”.

А сега вижте и два нови телевизионни спота, както и една ексклузивна снимка на Цезар от Empire.

планетата на маймуните - цезар

Във „Войната за планетата на маймуните”, третата част от франчайза, който беше приет от критиката с отлични отзиви, Цезар и неговите маймуни са принудени да влязат в смъртоносен конфликт с армията на хората, предвождани от безскрупулния Полковник (Уди Харелсън). След като маймуните понасят невъобразими загуби, Цезар отваря вратата за мрачните си инстинкти и започва своя митичен път на отмъщение. Когато пътят им най-накрая се пресича, Цезар и Полковникът се срещат в епична битка, която ще определи развитието на двата вида и бъдещето на планетата.

Режисьор на „Войната за планетата на маймуните” („War For The Planet Of The Apes“) е Мат Рийвс („Чудовищно“), а в ролите влизат Анди Съркис, Уди Харелсън, Джуди Гриър, Стийв Зан, Тай Олсън, Макс Лойд-Джоунс, Алекс Паунович, Сара Канинг, Тери Нотъри, Карин Конъвал, Чад Рук и други.

Премиерата е 14 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *