Вече видяхме доволно количество трейлъри и спотове от „Войната за планетата на маймуните“, който по всичко изглежда, също като двата му предшественика „Възхода на планетата на маймуните” и „Зората на планетата на маймуните”, ще бъде един от все по-редките примери за качествен летен блокбастър. Усещане, което се подсилва от последните две реклами, които ни отдалечават от „войната” в заглавието и се съсредоточават върху емоционалното ядро на филма – връзката между самотното момиче Нова и Цезар.

Едната реклама е клип, в който виждаме как Цезар и Морис намират Нова и как, в крайна сметка, тя отива с тях, а другата е специално промо (отново виждаме Нова и Цезар), в което признатата за най-големия експерт по шимпанзета в света Джейн Гудол споделя мислите са за естеството на хората и връзката ни с другите животински видове на планетата.

Заедно с клипа за Нова получаваме и нов плакат, на който тя отново е акцент. Вижте го, веднага след официалния синопсис.

Във „Войната за планетата на маймуните”, третата част от франчайза, който беше приет от критиката с отлични отзиви, Цезар и неговите маймуни са принудени да влязат в смъртоносен конфликт с армията на хората, предвождани от безскрупулния Полковник (Уди Харелсън). След като маймуните понасят невъобразими загуби, Цезар отваря вратата за мрачните си инстинкти и започва своя митичен път на отмъщение. Когато пътят им най-накрая се пресича, Цезар и Полковникът се срещат в епична битка, която ще определи развитието на двата вида и бъдещето на планетата.

плакт на филма

Режисьор на „Войната за планетата на маймуните” („War For The Planet Of The Apes“) е Мат Рийвс („Чудовищно“), а в ролите ще влязат Анди Съркис, Уди Харелсън, Джуди Гриър, Стийв Зан, Тай Олсън, Макс Лойд-Джоунс, Алекс Паунович, Сара Канинг, Тери Нотъри, Карин Конъвал, Чад Рук и други.

Премиерата е 14 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *