Джоуел Еджъртън има желание да режисира отново – проектът е „Erased Boy”, а както помните, той вече доказа през 2015 с „The Gift”, че може да се справи с отговорности зад камерата. Самият той е адаптирал едноименната мемоарна книга на Джерард Колни, а в главната роля вероятно ще влезе Лукас Хеджис. 

Erased Boy” ще разкаже за момче, което на 19-годишна възраст разкрива сексуалността си пред родителите си. Бащата, баптистки пастор, го поставя в ситуация да избира – или ще посещава „терапията” „Love In Action”, която се е заела с „излекуване” на хомосексуалното привличане, или ще изгуби семейството, приятелите и религията си. Въпреки натиска, който се упражнява върху него от всички, Колни остава убеден, че ще бъде верен на себе си…

Ако предположим, че Еджъртън няма да се стърпи – и ще се появи и пред камерата в режисирания от него филм (както стори и в „The Gift”), ще се окажем прави – очаква се той да изиграе човекът, който ръководи „лекуващата” програма. И очевидно е взел нещата доста присърце, защото е отправил предложение за ролите на родителите към Ръсел Кроу и Никол Кидман, а те ако откликнат – би било… страхотно!

Независимо как се подредят нещата за Джоуел Еджъртън, той трябва да стартира снимки на „Erased Boy” през есента. Ще ни е любопитно да проследим развитието.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *