Днес някои хора, които ще останат неназовани, ще имат възможност да гледат на голям екран „Пришълецът: Завет“ (за което голяма част от екипа ни ги ненавижда страстно), докато ние простосмъртните трябва да се задоволим с поредните късчета от гигантската рекламна кампания.

Преди да пристъпим към представянето им обаче, искаме да адресираме последните бръщолевения на Ридли Скот по адрес на поредицата, който днес (защото всеки ден имаме нещо ново и различно) са, че предстоящите филми вече няма да са четири, а два и а следващата част „Alien: Awakening” ще бъде в кината след около година и девет месеца. Скот също така коментира реакцията на феновете към „Прометей”, но за това ще пишем друг път с малко повече подробности.

И последно, искаме да си откраднем няколко секунди за авто-реклама и да ви приканим да погледнете най-новия епизод на подкаста ни Inglourious Kunts, който е посветен на сагата за Пришълеца. Смятаме, че се получи добра дискусия, която ще е любопитна на всички фенове.

По същество. Сред новите рекламни материали ще видите: споменатото в заглавието специално 360 градусово VR видео „In Utero” от „Пришълецът: Завет“, представящо раждането на неоморфа, което сме виждали по снимки и в част от трейлърите до момента; кратко промо зад кулисите, част от „HBO First Look”; „фичърет, озаглавен „Rare Breed”, посветен на опита на Ридли Скот да преоткрие Пришълеца и да го направи отново страшен и интервю с Катрин Уотърсън, изпълняващ ролята на главната героиня Даниелс.

In Utero

HBO First Look
https://www.youtube.com/watch?v=N9WRDu9EcZw

Rare Breed

Интервю – Катрин Уотърсън

Ридли Скот се завръща към вселената, която създаде, с „Пришълецът: Завет” – нова част от „Alien” франчайза. На път към планета в далечния край на галактиката, екипажът на колонизаторския кораб „Covenant” открива място, за което смятат, че е неотбелязан на картите рай, но в действителност е мрачен и опасен свят. Когато попадат на заплаха, надхвърляща въображението им, те трябва да опитат отчаяно бягство.

За финал вижте и два нови международни постера, а повече подробности за филма може да откриете в новините ни до момента.

1202914_1200 alien_covenant_ver12_xlg

Режисьор на „Пришълецът: Завет” („Alien: Covenant“) е Ридли Скот, а сценарият е дело на Майкъл Грийн, Джак Паглен и Джон Логан. В ролите са Майкъл Фасбендър, Катрин Уотърсън, Дани Макбрайд, Демиан Бишир, Били Кръдъп, Джъси Смолет, Ейми Саймец, Кармен Еджого, Кали Ернандес, Бенджъмин Ригби, Александър Ингланд, Натаниъл Дийн, Джеймс Франко и други.

Премиерата е 19 май 2017 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

16 Comments

 1. Само да не е по същия начин и във филма, защото ебаси тъпото, честно….

 2. Чей сега, последно колко требва да са филмите?
  Нещо се обърках. Прометей, този и още 4 или и този и още 2, общо 4 или общо 6 или този още 1…?
  Нещо не разбрах…

  1. Най-вероятно вече и самия Скот не може да разбере. но за още едно или две продължения става въпрос. Alien: Awekening се явява продължението на Прометей, фокусирайки се върху Дейвид и Елизабет, а действието ще се развива преди “Завет“ , но нека първо да видим приходите и тогава да говорим за продължения 😀

  2. Оф, да вземат да завършат арката на цялото нещо и да се спрат вече… и все пак: не бих отказал един пети финален филм с Рипли, който наистина да сложи точката, обединявайки всичко до момента.

  3. Напълно съм съгласен с теб, но Скот твърдо отхвърли идеята за петия филм с Рипли, оправдавайки се, че никога не е имало сценарий, единствено идея, представена в десетина страници. Тук вече идва интересното, понеже в интервю Камерън споменава, че е прочел сценария на Бломкамп, какъвто явно съществува и е останал много доволен . Ако не друго, поне другата година ще имаме удоволствието да видим ебаси и мащабния „The Predator” +150 млн бюджет и твърд R 🙂

  4. Да, но аз нямах предвид смотания проект на Бломкамп, който отхвърля 3 и 4, а съвсем нов сценарий from scratch, който да сложи обобщаващ и логичен финал for good на франчайза.

  5. Звучи страхотно, но трябва някой наистина много добър сценарист да се наеме със задачата, в противен случай ще получим поредното разочарование . Интересно къде е причината „Завет” да не се харесва толкова много, но другата седмица вече ще го обсъдим 🙂

  6. Само да вметна, че Камерън беше харесал и Terminator Genisys. Сините меки китки са му изпили мозъка 😀

  7. Помня я тази изцепка , със сигурност не го е харесал и това всички го знаем, но от друга страна още по-затвърждаващо твоята теория е фактът, че сценаристката на Genisys е написала скрипта на Battle Angel, което е отчайващо . Но не само това е съмнителното, Камерън е написал продълженията на Аватар с помощта на “талантливия“ Shane Selerno (AvP2) . Това е равностойно на епик прецакването – да наемеш Линделоф 😀

  8. Wowza! Това е един мета research, който не носи нищо добро.
   Дано не си прав поне. Поне не за всичко 😀

  9. Надявам се и аз, но времето ще покаже, а за Бломкамп след последните му два филма изобщо не се и съмнявам, че притежава таланта да напише абсолютна простотия 😀