Жената чудо размахва Гривните на подчинението
Жената чудо размахва Гривните на подчинението

Все още не сме виждали трейлър (кадрите от „DC Films Presents: The Dawn of the Justice League” не се броят) от предстоящия солов филм за Жената чудо – „Wonder Woman” на Пати Дженкинс с Гал Гадот в главната роля, и феновете предполагат, че той най-накрая ще стане факт на панела на Warner на предстоящия в края на седмицата Comic-Con.

Междувременно обаче, благодарение на EW, чийто последен брой е посветен на провежданата в Сан Диего най-голяма „гийк” конвенция в света, получаваме няколко нови снимки от филма. Не са нищо кой знае колко специално, но все пак предлагат поглед към Гадот в класическия си костюм, което, предполагаме ще се съгласите, не е никак лоша гледка. Освен нея мяркаме и Крис Пайн, както и режисьорката Пати Дженкинс. Вижте.

wonder-woman-gal-gadot-diana-prince-photowonder-woman-uno- CnbBXStUsAMqYS-1468690554957

Wonder Woman” е първият голям филм с централен герой жена, след осъществения от Marvel бум на комиксовите филми от последните десетина години. Освен това, след  „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта” той е следващата голяма стъпка в изграждането на филмовата вселена на DC (в известна степен е по-важен от „Отряд самоубийци”, който се очаква съвсем скоро) и ни е доста любопитно какво ще се получи. В очакване сме на трейлър.

Преди да бъде Жената Чудо, тя беше Даяна, принцесата на Амазонките, отгледана на закътан райски остров и тренирана да бъде непобедим войн. Когато американски пилот катастрофира на техните брегове и разказва за голям конфликт, който бушува във външния свят, Даяна напуска дома си, убедена, че може да предотврати заплахата. Биейки се рамо до рамо с мъжа във войната, която трябва да сложи край на всички войни (Първата световна война), Даяна ще открие истинските си сили… и истинската си съдба.

Режисьор на „Wonder Woman” на Пати Дженкинс („Чудовище”), сценарист е Джейсън Фюкс, а продуценти са Чарлз Роувън, Зак Снайдър и Дебора Снайдър. В ролите са Гал Гадот, Крис Пайн, Робин Райт, Дани Хюстън, Дейвид Тюлис, Юън Бремър, Саид Тагмауи, Елена Аная, Люси Дейвис и други.

Премиерата е насрочена за 2 юни 2017.

wonder-woman-movie-gal-gadot

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

  1. Като нищо ще бъде един от големите комиксови провали. Не виждам как ще се трупат зрители пред кината.

    1. +1, едно 400-500 милиона ще докара, а и доколкото знам не е с толкова голям бюджет като BvS или JL (oколо 100 милиона според официални данни). На мен ще ми е любопитно примерно да го гледам, най-малкото си е в реда на нещата може би най-иконичния женски супергеройски образ на всички времена да получи самостоятелен блокбъстър.

    2. +1 Галката е супер! Само заради нея отивам да го гледам 😀

  2. Warner май обявиха други сценаристи миналата седмица.

    Jenkins directs the film from a screenplay by Allan Heinberg and Geoff Johns, story by Zack Snyder & Allan Heinberg, based on characters from DC Entertainment.

  3. Голям кеф падна, когато обявиха, че Зак Снайдър е написал историята. Първо, защото съм му фен и оценявам работата му, и вторo – да видя разярените хейтърчета как ще реагират. Имаше и бонус – феминацистите се разреваха, че не е написана историята и сценария от жена.

  4. Много радващо е, че Джеф Джоунс официално е сценарист на проекта.

    1. Ще видиме колко е радващо ,като излезне трейлъра

    2. Джеф Джоунс явно е новият Дейвид С. Гойър.