MV5BNzU2Zjg0YjQtN2Q2NS00ZjllLTkyMDItOWJlYWVlNzFmNDkyXkEyXkFqcGdeQXVyMTMwMTk1MDI@._V1_

Миналата година Ел Фанинг спечели сърцата ни с магнетичното си превъплъщение в „Неоновият демон“ на датския майстор Николас Виндинг Рефн. Макар едва 19-годишна, младата актриса очевидно се превръща в експерт по тревожните въпроси на пънк-рока. След миналогодишния успех на „20 Century Women”, който получи номинация за „Оскар“ за „Най-добър оригинален сценарий“ и където Фанинг отново беше забележителна, този уикенд ѝ предстои премиера на фестивала в Кан с екранизацията по Нийл Геймън „How To Talk To Girls At Parties”.

Преди няколко дни хвърлихме един поглед и към участието на Никол Кидман в продукцията, а сега идва ред на три тийзъра, разпространени съответно през социалните профили на Геймън, Фанинг и режисьора Джон Камерън Мичъл („Заешка дупка”).

Публикация, споделена от Neil Gaiman (@neilhimself) на

Публикация, споделена от Elle Fanning (@ellefanning) на

Публикация, споделена от John Cameron Mitchell (@johncameronmitchell) на

Видяното задържа първоначалния ни интерес и много ще се радваме, ако филмът не заложи единствено на неосъзнатия бунтарски елемент в пънка, а обърне внимание и на по-забавните елементи, както изглежда от тийзърите. Комедията е един от най-изстрадалите жанрове, а тук откриваме наченки на Едгар Райт, поне що се отнася до монтажа и визуалния хумор, така че затаяваме дъх и стискаме палци да се получи.

Предлагаме ви да се запознаете и с краткия синопсис:

„История за зараждането на пънка, жизнеността на първата любов и голямата вселенска мистерия: как да заговаряш момичета на партита“

Още веднъж, режисьор е Джон Камерън Мичъл, а сценарият е базиран на кратък разказ от Нийл Геймън. В ролите ще видим Ел Фанинг, Никол Кидман, Рут Уилсън и Алекс Шарп.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *