Рупърт Уайът
Рупърт Уайът

След чудесния „Възходът на планетата на маймуните”, режисьорът Рупърт Уайът стъпи накриво с римейка на „The Gambler”, но ние не сме загубили вяра в него и смятаме, че ще ни се реваншира със следващия си проект – фантастичният трилър „Captive State”, за който научихме в края на август миналата година.

Captive State” е по сценарий на Уайът и съпругата му Ерика Бийни. Действието на филма се развива в Чикаго, близо десетилетие след извънземна окупация и представя и двете страни в конфликта – сътрудниците и дисидентите. В една от главните роли е Джон Гудман и именно него виждаме на първата официална снимка, разпространена от Focus Features.

cs_3_dsc062021

Доколкото може да се съди само по една снимка (разбира се в комбинация с това, което знаем за сюжета на филма и творческия екип), „Captive State” изглежда доста любопитно. На този етап друг коментар би бил напълно излишен, затова ще изчакаме да видим още елементи от рекламната кампания, както и да научим допълнителни подробности за историята, преди да си създаваме мнение.

Още веднъж, режисьор на „Captive State” е Рупърт Уайът, който е и сценарист наравно с Ерика Бийни. Освен Джон Гудман, в ролите ще видим още Вера Фармига, Аштън Сандърс, Кевин Дън, Д. Б. Суийни, Машийн Гън Кели, Маделин Бруър и др.

Премиерата е 17 август.

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Бреееей, сефте чувам за този филм, че и даже излиза след няколко месеца… Някакви идеи дали ще има БГ разпространение изобщо?