Скоро не сме посещавали света на минионите и шантавия им повелител Гру, но явно е време, защото се появява пореден трейлър. И преди да се порадваме на двойната доза Гру-Дру, предлагаме едно няколко кратки отклонения – едното – много жълто и в музикално реалити, а другите две – под формата на телевизионни клипове-зарибявки.

Изкушенията дебнат от всеки ъгъл, още повече когато са твое отражение в негатив, притежават същия дълъг и остър нос плюс дълга и руса коса. О, забравихме, че на склад се оказват толкова много джаджи и приспособления, с които да се практикуват злодейски постъпки, че цялата игра на „реформация” и опита за превръщане в „добър” Гру се изпарява яко дим при срещата с Дру (разбира се, също озвучаван от Стив Карел) – черното и бялото са готови да лудуват заедно, като сравняват… злодейщината в кръвта си. Което е добре дошло и за вечно жадните за приключения миниони.

Сега, съвсем друг е въпросът до каква степен филмът ще се окаже „пригоден” за употреба от най-младежката аудитория, ‘щото към всичките проклетии са добавени и затворнически бъзици на минионите плюс стремеж към куул-татуировки (и ни е забавно да си представим какви ли още шегички ни очакват във филма). Дали пък известен процент родители няма да се окажат с малчугани, въвлечени в тату-бизнеса? Ето и най-новият трейлър на „Аз, проклетникът 3”:

Приключенията на Гру, Луси и очарователните им дъщери Марго, Едит и Агнес продължават. Режисьори са Пиер Кофин и Кайл Балда, със съдействието на Ерик Гилън; сценарият е написан от Чинко Пол и Кен Дарио. Продуценти на третата специална „проклетия” са Крис Меледандри и Джанет Хеъли (Illumination Entertainment), изпълнителен продуцент е Крис Рено. Към Стив Карел и Кристен Уиг се присъединява носителят на награди Еми, Тони и Грами – Трей Паркър, един от създателите на глобалния феномен „South Park” и на бродуейския хит „The Book of Mormon”. Паркър дава гласа си на злодея Балтазар Брат – бивше дете-звезда, който е обсебен от персонажите от 80-те години и се оказва най-страховития противник, изправял се до момента срещу Гру. Но не и когато годините на неизвестност приключват, и в играта се включва злодейският брат – Дру. О, и може би за подсилване на гангстерската „тежест”, в трейлърите е включен хит на Dr. Dre от края на миналото хилядолетие, с участието на Еминем и Xzibit… Различните роли в оригинал озвучават Стив Карел, Кристен Уиг, Трей Паркър, Миранда Косгроув, Дана Гейър, Ръсел Бранд, Нев Шарел, Стив Куган, Джени Слейт, Джули Андрюс и др.

Премиерата на „Аз, проклетникът 3” („Despicable Me 3”) се очаква на 30 юни 2017. Да видим колко милиона/милиарда приходи ще акумулират този път минионите, начело с шефа им плюс брат-близнак…

despicableme0004 despicableme2 despicableme0002

despicable-me-3_poster_goldposter_com_11.jpg@0o_0l_800w_80q
despicable_me_three_ver7_xlg

despicable_me_three_ver8_xlg
despicable_me_three_ver9_xlg
despicable_me_three_ver10_xlg
despicable_me_three_ver11_xlg
despicable_me_three_ver12_xlg despicable_me_three_ver5_xlg

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments