Уж се стремим да си налагаме някаква дисциплина, но вече не се издържа – все по-сериозно броим дните до октомври, защото появата на трейлър (предполага се – до няколко дни…) само ще увеличи напрежението, а огромна част от екипа ни жадува да се потопи изцяло и колкото се може по-скоро в атмосферата на дълго чаканияBlade Runner 2049”.

Вероятно все по-често ще се появяват парченца от пъзела, по който работи Дени Вилньов, освен ако не реши да заложи на минимализъм и да се ограничи само с най-важните акценти – тийзър, постери, трейлър and that’s it! Не сме сигурни как ще ни се отрази (евентуално) „изсипване” на повече рекламни материали, но сме длъжни да представим двата (нови) официални постера, издържани в стила на декемврийския тийзър.

blade-runner-2049-poster-ryan-gosling blade-runner-2049-poster-harrison-ford

Пронизващият блясък зад гърба на К и сиянието в близост до Рик се съчетават по особен начин – всеки от персонажите е там, където го очакваме, в настоящето и в миналото. Футуристичното возило и обезобразената глава с празен поглед са (бъбриви) нужни допълнения в атмосферата. Ненадейно реших, че бялата светлина може да има нещо общо със спомена за еднорога, но (вероятно) това е прекалено свободна и далечна асоциация.

Истината е, че част от fan-art-постерите, които ви представяме по-долу, също са доста „пипнати” – и си е редно да ги представи.

 

a8e90a844bed9e6951de16f5f6cde1e0 blade-runner-2049-poster-22 blade-runner-2049-poster-23 blade-runner-2049-poster-24 blade-runner-2049-poster-25 blade-runner-2049-poster-26 blade-runner-2049-poster-27

Трийсет години след събитията в първия филм, един нов „ловец” от полицейското управление на Лос Анджелис К (Райън Гослинг) разкрива отдавна погребана тайна, която може да предизвика тотален хаос във вече разрушеното човешко общество. След откритието си, К вече има мисия – да открие Рик Декард (Харисън Форд), бивш „ловец”, изчезнал от света в последните трийсет години…

Режисьор на „Blade Runner 2049” е Дени Вилньов, а по сценария са се трудили Хамптън Фанчър и Майкъл Грийн (по идея на Фанчър и Ридли Скот). Оператор е великият Роджър Дийкинс. Ролите са разпределени между Харисън Форд, Райън Гослинг, Робин Райт, а също и Дейв Батиста, Ана де Армас, Баркхад Абди, Силвия Хукс, Карла Жури, Макензи Дейвис и Джарет Лето.

Премиерата на филма е на 6 октомври 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Да имаше начин как да се удължи живота на Харисън Форд с поне 50-60 години ….хем ще може да си довърши всички безумни серии на всички безумни франчайзи …хем току направил още веднъж филм като The Fugitive ….

    Киното е необяснима амалгама от неясни химически елементи …
    В град пълен с десетки хиляди кандидат-актьори даващи мило и драго да играят и в страна пълна с милиони такива може би ….един толкова възрастен човек остава незаменим ….Във всяка една друга област – заместниците щяха да бъдат намерени и наети отдавна ….

  2. Честно казано постерите са смотани. Особено първия, който е направо абсурден и нелеп. Айде втория е ок, но щеше да е още по як, ако Форд го нямаше…
    Колкото до фен постерите те са много по яки отколкото официалните, особено третия и четвъртия, които са направо ТРЕПАЧ……
    Трябваше тях да изберат за официални….
    Идеално се връзват със визията и стилистиката на филма на Скот, както предполагам, че ще се вържат със визията и стилистиката на този филм. Надявам се де.. визията и стилистиката максимално да се доближава до шедьовъра на Скот..

  3. Официалните са ужасни, подигравките започнаха и целият сеир е налице, а моят ентусиазъм спада стремглаво. Даже чувам гласчета като „нали ти казах да не се палиш толкова“…Но се палих преди да гледам Arrival де. Фен-артът определено е по-адекватен, защото има сърце за филма, за разлика от официалните материали 🙂

  4. Това са тийзър постери бре. Първият постер на Alien Covenant също беше тийзър и също беше доста семпъл, пък следващият сцепи отвсякъде. Тепърва идват най-силните откъм маркетинг месеци, така че не мисля, че трябва да се вдига прекалено много шум.

    1. Докато рекламната кампания върви (и е отразявана 😀 ) с обичайните тонове материали: first look, teaser-и, teaser-trailer-и, teaser poster-и, official poster-и, character poster-и, official trailer 1,2 и 3, extended trailer, featurettes и т.н. и т.н., ще дават и повод за тонове коментари. Не знам зa този филм нужно ли е и ми липсват едни 90-те години, когато филмът си вървеше само с постер и несръчен трейлър. Как да е, мрънкам само. Плакатът на Пришелеца кърти, щото е голям реверанс към Гигър, което е умен ход генерално – дай хард феновете са уважени to the core 😀