„Real Steel”

Преди няколко дни видяхме първия тийзър плакат на фантастичната спортна драма с участието на Хю Джакман „Real Steel” (“Стомана на ринга”), в която гигантски роботи са заменили хората на боксовия ринг, който обаче, не успя да ни впечатли много-много, а някои колеги директно си го определиха като скапан.

Сега от Collider представят международния постер, който според тях е голямо подобрение спрямо тийзъра, но за съжаление, ние не можем да кажем същото. На нас ни изглежда скучничък и просто грам не ни вълнува. А новият таглайн е дори по-тъп от предното „Champions aren’t born. They’re made”, което си е постижение.

Вижте!

„Real Steel”

Ако сте пропуснали, тук можете да видите и пълния кинотрейлър на филма.

Режисьор на филма е Шон Леви („Нощ в музея” и „Розовата пантера”), който наскоро изненадващо бе избран за режисурата на новата високопрофилна версия на „Фантастично пътешествие”. В ролите ще видим Хю Джакман, Дакота Гойо, Антъни Маки, Еванджелин Лили, Кевин Дюранд, Хоуп Дейвис, Джеймс Риборн и доста сексапилната Олга Фонда.

Премиерата на филма е насрочена за 7 октомври 2011

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Усещам, че бавно, но сигурно започва да затъва в посредственост. А имаше потенциал 🙁 Едно не мога да разбера – защо продължавам да им се връзвам?

  2. Разбирам те, макар че това са само плакати. Не трябва да им обръщаме чак такова внимание. 🙂