Първият работен ден след великденските празници настъпи, а с него и депресията. Всичко обаче се преживява по-лесно, когато имаме ъпдейт от рекламния фронт на „Пришълецът: Завет”. Последните новости включват две viral видеа под формата на обръщение на част от екипажа на космическия кораб „Covenant”, както и поредица изключително интересни, но спойлърски снимки, сканирани от посветения на филма юнски брой на списание Empire, чиято страхотна корица вече ви представихме.

Преди да ги видите обаче, искаме да адресираме поредното изказване на Ридли Скот, който напоследък говори такива неща за „Alien” поредицата и евентуалното ѝ бъдеще, че се чудим дали е сериозен или просто троли. Новото 20 е, че той не изключва възможността Сигорни Уивър да бъде сериозен фактор в предстоящите филми, като идеята е евентуално да се използва дигитална техника за подмладяване. Ето точния цитат от Empire:

Изглежда, че Скот запазва някои от най-страховитите си идеи за бъдещите филми: той планира поне още два, преди да свърже всичко с оригиналния „Пришълецът”. Скот споделя: „В момента имаме синопсис от 10 страници и Джон Логан работи по него. И знаем накъде отива историята”. Той не изключва и възможността да използва дигитално подмладена Сигорни Уивър, за да върне отново Рипли: „Бихме могли да го направим. Възможно е”. Логан пък обещава „различни мутации” на Пришълеца.

Ето и споменатите viral видеа и снимки и пак предупреждаваме, че са спойлърски.

EMPIRE_AC_PAGE_6869.jpg.pagespeed.ce.Z4o79KjEk_

xEMPIRE_AC_PAGE_68.jpg.pagespeed.ic.c8YQSkyfxz

EMPIRE_AC_PAGE_69.jpg.pagespeed.ce.T9vw-R_4Ux EMPIRE_AC_PAGE_70.jpg.pagespeed.ce.pRyUvLFcsx EMPIRE_AC_PAGE_71.jpg.pagespeed.ce.AUDdpHgK79

xEMPIRE_AC_PAGE_72.jpg.pagespeed.ic.CLySmF8G0SEMPIRE_AC_PAGE_73.jpg.pagespeed.ce.00jgUDSwjD

xEMPIRE_AC_PAGE_74.jpg.pagespeed.ic.85DXsNFe3uEMPIRE_AC_PAGE_75.jpg.pagespeed.ce.cn5jPdRIhn  xEMPIRE_AC_CONTENTS_PAGE_RUNNER_CROP1.jpg.pagespeed.ic.YeNAI8jdQ0  xEMPIRE_AC_PAGE_70_CROP.jpg.pagespeed.ic.ssHt4qHtRO xEMPIRE_AC_PAGE_71_CROP_1.jpg.pagespeed.ic.4fJ2evdoyh xEMPIRE_AC_PAGE_71_CROP_2.jpg.pagespeed.ic.LKyMIr1oCe xEMPIRE_AC_PAGE_71_CROP_3.jpg.pagespeed.ic.ZDGBjyKygf  xEMPIRE_AC_PAGE_73_CROP_1.jpg.pagespeed.ic.bQn51ps3b0 xEMPIRE_AC_PAGE_73_CROP_2.jpg.pagespeed.ic.O1VumrcK71 xEMPIRE_AC_PAGE_74._CROP_1B_.jpg.pagespeed.ic.bHfpaUwIis xEMPIRE_AC_PAGE_74._CROP_2_.jpg.pagespeed.ic._7cvcic1KX  xEMPIRE_AC_PAGE_7273_CROP_1.jpg.pagespeed.ic.RgBhDqprAM xEMPIRE_AC_PAGE_7273_CROP_1_ROTATE_CROP.jpg.pagespeed.ic.atDy6w1Tq7 xEMPIRE_AC_PAGE_7273_CROP_2.jpg.pagespeed.ic.UBH2asUB7f xEMPIRE_AC_PAGE_7475_CROP_1.jpg.pagespeed.ic.UIQCpIWmx5 xEMPIRE_AC_PAGE_7475_CROP_3.jpg.pagespeed.ic.SuYZn8iAMb xIMG_20170415_130155_780.jpg.pagespeed.ic.7VcnOc8r2D xTemple3.jpg.pagespeed.ic.e62kqh4u5W

Ридли Скот се завръща към вселената, която създаде, с „Пришълецът: Завет” – нова част от „Alien” франчайза. На път към планета в далечния край на галактиката, екипажът на колонизаторския кораб „Covenant” открива място, за което смятат, че е неотбелязан на картите рай, но в действителност е мрачен и опасен свят. Когато попадат на заплаха, надхвърляща въображението им, те трябва да опитат отчаяно бягство.

Режисьор на „Пришълецът: Завет” („Alien: Covenant“) е Ридли Скот, а сценарият е дело на Майкъл Грийн, Джак Паглен и Джон Логан. В ролите са Майкъл Фасбендър, Катрин Уотърсън, Дани Макбрайд, Демиан Бишир, Били Кръдъп, Джъси Смолет, Ейми Саймец, Кармен Еджого, Кали Ернандес, Бенджъмин Ригби, Александър Ингланд, Натаниъл Дийн, Джеймс Франко, Нуми Рапас, Гай Пиърс и други.

Премиерата е 19 май 2017 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

 1. Докато не покажат най-интересното, няма да мирясат. „Cloverfield“ имаше най-добрата рекламна кампания до момента, зарибяваше изцяло!

 2. друго си е, мадама по потник, без сутиен, прилично щръкнала да търчи с картечница, да трепе елиъни.

  #ТаяНеМиГоДига

 3. Виждаме как Дейвид е убил Инженерите. Дано дядо Ридли е измислил нещо добро като обяснение как андроида е успял да примами и затвори всичките в нещо като стадион. И да им изсипе яйцата/капсулите отгоре. Поне това се вижда на снимките.
  A колкото до новата поява на Рипли можете да бъдете сигурни че ще се случи. Такъв шанс няма да бъде изпуснат като се има предвид какво значи образа за филмите от поредицата. Все пак това е новата мода в Холивуд.

  PS: Баси зърната. 😛

 4. олеле, баси лудницата! Повече нищо няма да гледам за филма!

 5. Очаквам всеки момент Ридли Скот и студиото да пуснат сами по замунда филма преди премиерата по кината-то бива реклами и зарибявка ,ама направо разказаха филма…АЗ мисля,че зърната са изкуствени…