Отдавна се гласим за нов ъпдейт на „Пришълецът: Завет” (повече от седмица без новини по темата си е бая време за Alien-джънкита като нас), но нещо се разсейвахме тези дни. Вече се понатрупаха неща обаче и няма за къде да отлагаме повече.

Предлагаме ви да видите един IMAX featurette, в който Ридли Скот говори за предимствата на гигантския екран, един нов, не особено впечатляващ международен плакат, както и специалната юнска тематична корицата за абонати на списание Empire, която, както се казва, е един път!

https://vimeo.com/212328243

Припомняме кратичкия синопсис, а веднага след него са плакатът и корицата.

Ридли Скот се завръща към вселената, която създаде, с „Пришълецът: Завет” – нова част от „Alien” франчайза. На път към планета в далечния край на галактиката, екипажът на колонизаторския кораб „Covenant” открива място, за което смятат, че е неотбелязан на картите рай, но в действителност е мрачен и опасен свят. Когато попадат на заплаха, надхвърляща въображението им, те трябва да опитат отчаяно бягство.

плакат корица empire

Режисьор на „Пришълецът: Завет” („Alien: Covenant“) е Ридли Скот, а сценарият е дело на Майкъл Грийн, Джак Паглен и Джон Логан. В ролите са Майкъл Фасбендър, Катрин Уотърсън, Дани Макбрайд, Демиан Бишир, Били Кръдъп, Джъси Смолет, Ейми Саймец, Кармен Еджого, Кали Ернандес, Бенджъмин Ригби, Александър Ингланд, Натаниъл Дийн, Джеймс Франко, Нуми Рапас, Гай Пиърс и други.

Премиерата е 19 май 2017 г.

alien-covenant-planet-catalog

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Абе, тия ако продължават с нескопосаните Фотошоп изцепки, ще ме издразнят страшно. Бахти, смехотворния плакат. Добре, че не е за нашите ширини. А корицата на Емпайър ми се струва, че е доста in-house изпълнение. Технически е ОК, но нескопосаната анатомия на ръката на чудовището ме кара да си мисля, че това не е официално промо!