Наясно сме с амбициозния проект на Уди Харелсън да дебютира в режисурата с… „живо кино” – филмът се нарича „Lost In London” и беше „роден” в средата на януари. Харелсън реализира идеята да изрежисира сам себе си, като изживее отново събитията от една хаотична (негова) нощ през 2002 година и беше проследен навсякъде от камери, които предаваха директно случващия се филм в определени киносалони по света.

Време беше да се заговори как хората, които не са успели да присъстват на това уникално явление, биха могли все пак да го видят – очаква се това да се случи чрез разпространение на „Lost In London” в избрани артхаус киносалони. Харелсън и партньорите му пред камера, сред които са Оуен Уилсън, Питър Фердинандо и легендата Уили Нелсън, са успели да пресъздадат с чувство за хумор уговорения импровизиран сюжет, като цялостното усещане е за своеобразна оценка на годините и тежестта на славата в Холивуд…

Ето какво гласи синопсиса на филма:

Lost In London” е опит за комично пресъздаване на една лудешка нощ в Сохо през 2002 година – проследяване на самия Уди Харелсън, който се опитва да се прибере у дома при семейството си, след като един скандал е в състояние да застраши брака му. Появяват се най-различни пречки плюс приятели и силите на реда, които сякаш са се наговорили да му пречат. Забавен, чаровен и доста трогателен, филмът на Уди се оказва много повече от страхотно техническо постижение.

Picturehouse ще разпространяват „Lost In London” в определени киносалони от 5 май 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *