Вчера в интернет дебютира „финалният” постер на „Здрач: Зазоряване – част 2” и тъкмо тръгнахме да затваряме страничката с отвращение, тъй като това, което видяхме беше кофти дори и за ниските стандарти на поредицата, се сетихме, че не сме ви представяли пълния „епичен” трейлър и просто трябваше да поправим тази „непростим пропуск”.

Затова, с известно закъснение, вижте за какво става въпрос и се насладете на факта, че колкото и да е тъпа една поредица, тя все някога свършва.

Както винаги сме без коментар по видяното. То и какво да кажеш? За умрелите или добро или нищо.
Ето и споменатия последен плакат. “The epic finale that will live forever” … in infamy!

Здрач - плакат

Режисьор на „Здрач: Зазоряване – част 2” („The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2”) е Бил Кондън, а много добре знаете кои са в ролите, така че няма какво да ги изброяваме.

Премиерата е 16 ноември 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Тоя плаката малко ми напомня на Васко да Гама от село Рупча…

  2. Постер-слънце! Като от джогинг-кампания, стартирана от създателите на филма и насочена към най-пълничките им фенки (и вървяща под формата надопълнителен диск-подарък + шоколад + скин за iPhone с лика на Едуард).

    А за трейлъра… съжалявам за Майкъл Шийн – гримирали са го да прилича на нещо средно между Либерачи и едно от онези човечета с барабанчетата. Кирстен изглежда толкова нелепо серизна, все едно ей-сега ще каже нещо интересно. Ей, Богу – още малко и ще свърши.

    @Drinov – бате, на тоя филм искам да правя рецензия 😛

  3. По-дърт съм с десетилетие и имам пенис.
    Не съм в таргета на това 🙂

  4. Потресен съм- да бих искал да обидя този филм, не бих се сетил за по голяма храчка от този плакат… в стойки стил, имам разстройство госпожо…