Чудим се кое е по-радостно – че най-накрая официално приключи една от най-досадните епопеи по избиране на актьори за определена роля от последните години или че човекът, когото избраха, ни е любимец. На този етап смятаме, че е първото – ако бяхме прочели само за още едно име, което е било обсъждано, обсъжда се сега или тепърва ще се почват преговори с него за ролята на Кейбъл в предстоящия „Deadpool 2”, щеше да ни стане лошо. Ама буквално! Наистина нямаше да можем да го понесем физически.

Но както и да е, вече всичко приключи и актьорът, който ще се превъплъти в популярния образ, е Джош Бролин. И не само това. THR, които разпространиха информацията, добавят и, че освен в „Deadpool 2”, Бролин ще е Кейбъл в общо четири филма. Това ще рече, че най-вероятно ще го видим в „X-Force”, където отново ще си партнира с Райън Рейнолдс като Дедпул (двамата често вървят ръка за ръка или като партньори, или като  противници), а ако филмите са успешни и той се справя добре, като нищо ще получи и соло изява.

джош бролин

Както казахме и малко по-горе, Джош Бролин ни е абсолютен любимец и се радваме да го гледаме навсякъде (последно ни напълни душите в „Inherent Vice”, „Сикарио” и „Аве, Цезаре!”), но изборът му не ни радва толкова, колкото се предполага, че би трябвало. Може би защото имаме чувството, че той е навсякъде и най-вече, че ще го гледаме като друг иконичен комиксов образ в няколко от предстоящите филми (първият от които е „The Avengers: Infinity War”) от вселената на Marvel – Танос. Малко множко ще му станат. Явно всячески иска да забравим за „Джона Хекс” и си е навил на пръста да играе в хубав филм по комикси.

За тези от вас, които не са запознати с историята, Кейбъл е алтер-егото на Нейтън Самърс – синът на Скот Съмърс (по известен като Циклопа от „Х-мен”) и Маделин Прайър (клон на Джийн Грей). Кейбъл е отгледан в бъдещето и върната в наши дни като беловлас войник с телекинетични способности, кибернетични подобрения по тялото, привкус към големите оръжия и нулев толеранс към глупостите (нещото, което го прави чудесен за партньор на Дедпул – контрастът между тях е доста забавен).

Още веднъж, радваме се, че кастинга на Кейбъл вече е факт и от тук насетне спокойно можем да следим развитието на „Deadpool 2”. Припомняме, че режисьор е Дейвид Лийч („Atomic Blonde”), а премиерата е предвидена за 2 март 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments