Стараем се. Не, наистина, всеки път, когато излезе нова реклама на „Трансформърс“ или „Бързи и яростни“, правим всичко възможно да сме непредубедени. Знаем, че франчайзите имат огромна база фенове, които се вълнуват и следят с интерес развитието на тези филми. От друга страна обаче, понякога положението е толкова плачевно, че не успяваме да скрием звука от шумното пляскане по челото.

Такъв е случаят с новия трейлър на „Transformers: Последният рицар“, който дебютира снощи. Припомнете си за какво става въпрос в историята и след това се подложете на мозъчното сътресение, което ни предлагат от Paramount:

„Трансформърс: Последният рицар” разтърсва митологията на франчайза и предефинира значението на думата „герой“. Хора и Трансформъри са на война, Оптимус Прайн е заминал. Ключът към нашето бъдеще лежи заровен в тайните на миналото, в скритата история на Трансформърите, които са идвали преди. Спасението на света ни зависи от необичаен съюз – между Кейд Ягър (Марк Уолбърг), Бъмбълби, английски лорд (Антъни Хопкинс) и оксфордски професор (Лора Хадок).

https://www.youtube.com/watch?v=ss1TfAA4uuc

Безумие някакво. Не знаем има ли смисъл да коментираме изобщо. Съжаляваме само, че започнахме деня си с този трейлър. Зави ни се свят от толкова патетика, скапан хумор и генерика. Цялото нещо с децата и малкото момиче изобщо не ни работи, нито усещаме отчаяното положение на човечеството, изоставено от Оптимус. Както и да е, със сигурност нямаме очаквания за този филм.

В случай, че горното ви е било малко, оставяме ви с кратък клип:

Режисьор на „Трансформърс: Последният рицар“ („Transformers: The Last Knight”) е Майкъл Бей, а в ролите са Марк Уолбърг, Антъни Хопкинс, Джон Гудман, Джош Дюмел, Лора Хадок, Изабела Монер, Станли Тучи, Джон Туртуро, Питър Кълън, Сантяго Кабрера и други.

Премиерата е 23 юни 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

 1. Дори и да не става, всички ще го гледат. Бей винаги успява да развълнува хората, къде с добро, къде с лошо.

 2. Там е работата – дори за инфантилни момченца в памперси не става. Грандиозното малоумие на Бей тоя път е забило в нефелна феминистка посока, опитвайки се да продаде микровълновия холивудски боклук и на момиченцата. Ебати клозета. Ще почерпя, ако филмът се провали. 🙂

 3. Ох, това с бутането на четвъртата стена е досадно. Новата героиня също изглежда досадна (или може би е същата от предишния път, не знам). Сериозно искам да ѝ ударя един десен в самодоволната мутра… Трейлърът ме изгуби някъде на „It’s ok to be a kid, little J.Lo“. Кой говори така?! :/

  Тая поредица има сериозно нужда от ребуут – веднъж от Ерън Крюгер, втори път от всички Майкъл Бей-изми.
  ПС – Най-смешното е, че филмите на Бей винаги са бил sausage fest, а сега това. Струва ми се, че бая феминистки организации ще почувстват като задължение да се trigger-нат от тоя филм. 🙂

 4. То това май е някакъв специален трейър, който ще въртят преди Красавицата и Звяра.
  Иначе – изглежда безумно -да , като всичко с марка Майкъл Бей.

  1. Мда, явно и сега доста такива ще го гледат заради това, макар че тия дето сега са на 13 са били на 3, когато е излизал първия филм. Кой знае дали ги вълнува особено тоя франчайз. 🙂

 5. Самия факт че предизвиква толкова коментари означава че филма предизвиква интерес, а не безразличие. Колкото и тъпизми да е имало в поредицата, едни от най, най забележителните екшън сцени са били заснети от Бей в поредицата. После бяха копирани от Снайдер и Уидън в техните комикс филми по един или друг начин.