Вече сме ви представяли предстоящия сериал „American Gods“ по романа на Нийл Гейман с първия трейлър и няколко снимки, затова няма да изпадаме в излишни подробности (и без това се позабавихме с тази новина), а направо ще пристъпим към новия трейлър, с който Starz се надяват да ни запалят и подготвят за премиерата в края на април. И трябва да признаем, че макар и да не ни грабва, кратичкият трейлър работи и ефектно представя двете страни в засилващата се война между старите и новите богове. The times they are a-changin’, indeed…

На SXSW беше представен пилотът на сериала и първоначалните реакции като че ли са доста положителни – онлайн прочетохме описания като „обещаващ“, „красиво заснет“, „странен“, „много, много кръв“ и „феновете ще се влюбят“. Звучи чудесно и каквото сме видели досега изглежда обещаващо, но въпреки това нещо ни спира да се ентусиазираме наистина. И друг път сме били подлъгвани от обещания за кръв и „гийкщина“, а после сме били жестоко разочаровани. Разбира се, тук е замесен Брайън Фулър, така че разчитаме на неговия добре доказан талант. Добрата новина е, че 30 април скорострелно наближава и не след дълго всички въпроси ще получат отговор.

mr-wednesday_shadow-moon20170318 mr-wednesday_zorya-vechernyaya-20170318 american-gods-vulcan-20170318

Щоурънъри на „Американски богове“ („American Gods”) са Брайън Фулър и Майкъл Грийн, а Дейвид Слейд („Hannibal”, „30 Days of Night”) ще режисира пилотния и някои от епизодите на първия сезон. В главните роли ще видим Рики Уитъл (Шадоу Муун), Пабло Шрайбър (Лудия Суийни), Иън Макшейн (господин Уензди), Джилиън Андерсън (Медия), Емили Браунинг (Лора Муун), Криспин Глоувър (господин Уърлд), Джонатън Тъкър (Лайсмит „Тъжния”), Питър Стормаре (Чернобог), Корбин Бърнсън (Вулкан), Йетиде Бадаки (Билкис), Брус Лангли („Technical Boy”), Клорис Лийчман (Зора Вечерняя), Крис Оби (Анубис), Муса Криш, Орландо Джоунс (господин Нанси), Демор Барнс (господин Ибис) и Дейн Кук (Роби Бъртън).

Премиерата на сериала е на 30 април по Starz.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *