Бързо действат DreamWorks Animation – като са решили да се „прицелят” в коледното свободно време, отделено за филмови глезотии, логично е да пуснат и трейлър (който с мъничко закъснение „каца” и при нас) на едно от най-очакваните рисувани продължения през 2014 – „Как да си дресираш дракон 2”.

С риск лееекинко да се повторим, ще споменем отново, че първата част си беше страхотно приключение, ние се забавлявахме и като виждаме пикиращите в битка дракони от трейлъра, подозираме, че лятото ще ни предложи „още – от същото” качествено забавление. Вижте.

Беззъб е чаровен сладур, могъщата Ездачка на дракони (Кейт Бланшет) май споменава за малко бебе, но една майка никога не забравя – дали няма да се окажат малко-нещо роднини с Хълцук (DreamWorks уж били против решението на Fox този спойлър да влезе в трейлъра), летенето изглежда свръх-изпипано (представете си как ще го видим и триизмерно) и единствената „бляк”-реплика в трейлъра е „Всичко, което търсиш, е тук!”-в-сърцето-ти (не можеха ли да си я спестят?!). Подозираме, че повече ще ни допаднат дивите огнедишащи, защото питомците на викингите в Бърк са ги нарисували… като за карнавал в Рио.

Напомняме, че Хълцук говори с гласа на Джей Барушел, ездачката на дракони Валка е Кейт Бланшет, а в историята с гласовете си участват още Джерард Бътлър, Кит Харингтън, Крейг Фъргюсън, Америка Ферера, Джона Хил, Кристофър Минц-Плас, Т. Дж. Милър, Джимон Хонсу и Кристен Уиг.

Премиерата на „Как да си дресираш дракон 2” е на 13 юни 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *