Очакваме нов трейлър на посветения на легендарния рапър Тупак Шакур биографичен филм „All Eyez on Me” повече от половин година, с надеждата той да ни даде по-добра представа за това, което ни очаква – музикална биография по калъп или нещо по-смело, достойно за противоречивия живот и кариера на 2Pac, който беше застрелян през 1996 г., на 25-годишна възраст.

Е, трейлърът е вече тук, но за съжаление, той е почти идентичен с този, който видяхме през юни миналата година. Но! Тук идва един леко срамен за нас момент. През изминалото време на търпеливо очакване, между двете реклами е имало още един трейлър, който някак сме пропуснали да отбележим. Той е по-дълъг и подробен и макар да не дава категоричен отговор на въпроса, който си задаваме за естеството на филма, все пак е доста по-информативен.

Вижте двата трейлъра, като първи е по-новият.

https://www.youtube.com/watch?v=6VC0aSPfyQk

Ако трябва да сме честни, не сме особено впечатлени – изглежда като клишенце, а част от политическите, социалните, културни и личностни послания ни звучат болезнено елементарни. Не искаме да избързваме с оценките, но поне засега „All Eyez on Me” не се очертава като биографичния филм за 2Pac, който очаквахме толкова дълго време, а като спретнат набързо продукт заради успеха на „Straight Outta Compton” и изтичащите права върху историята на рапъра.

Вижте и официалния постер.

плакат

Режисьор на „All Eyez on Me” е Бени Буум („Wild for the Night”), а сценарият е дело на Джереми Хафт и Ед Гонзалес. В ролята на 2Pac влиза дебютантът Деметриъс Шип Джуниър, а сред останалите актьори са Данай Гурира като майката на 2Pac, политическата активистка и член на „Черните пантери” Афени Шакур, Джамал Улард като Notorious B.I.G. (Улард изпълни същата роля и в „Notorious”), Лорън Коен като ментора и мениджър на 2Pac Лейла Стайнбърг,  Стефон Ипшингтън като Puff Daddy, Кат Греъм като Джейда Пинкет, Грейс Гибсън като Фейт Еванс, Доминик Л. Сантана като Шуг Найт, Харолд Хаус Муун като Dr. Dre и други.

Премиерата на „All Eyez on Me” е 16 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *