По-късно днес (или утре рано сутринта) се очаква да дебютира дългоочакваният нов трейлър на „Justice League“ (припомняме, че вече сме виждали една Comic-Con реклама) и по този повод Warner Bros. започнаха да пускат картички тийзъри и постери, представящи отделните членове на лигата.

Вчера видяхме Аквамен, Светкавицата и Батман, а сега е ред на Жената чудо и Киборг. Първоначално имахме намерение да добавим техните представяния като ъпдейт към предишните, но наравно с тях дебютира и официален общ постер и решихме, че с отделна новина ще успеят да съберат повече внимание.

Принципно тийзърите на Киборг, който се изпълнява от Рей Фишър, се появиха последни (на този етап не е ясно дали и Супермен ще се сдобие с подобни), но ние започваме с тях, тъй като той е една от най-големите въпросителни за филма – дали ще изглежда добре и ще работи ли като образ. Вижте го и споделете мнението си.

плакат

Ето и нежната (но абсолютно равна на останалите, че дори и превъзхождаща ги в някои отношения) шестинка от Лигата – Жената чудо, изпълнявана от Гал Годот. Припомняме, че скоро предстои да видим соловата ѝ изява в „Wonder Woman” на Пати Дженкинс, чиито  последен трейлър може да видите тук.

justice_league_ver5_xlg

За финал е споменатият по-горе официален общ постер, събираш всичките герои (отново без Супермен). Между другото, като казахме Супермен, припомняме какво казва режисьорът на филма Зак Снайдър:

Супермен играе голяма роля в този филм. Неговото присъствие и отсъствие са важни моменти от сюжета.

Ето и постера, последван от официалния синопсис.

justice_league_ver7_xlg

Воден от възстановената си вяра в човечеството и вдъхновен от саможертвата на Супермен, Брус Уейн обединява сили с новия си съюзник Даяна Прайс, за да се изправи срещу още по-голям враг. Заедно, Батман и Жената чудо работят бързо, за да открият и спечелят за каузата си екип от мета-хора, с които да се изправят срещу наскоро събудилата се заплаха. Но въпреки формирането на безпрецедентна лига от герои – Батман, Жената чудо, Аквамен, Киборг и Светкавицата, може да е твърде късно планетата да се спаси от нападение с катастрофални размери.

Режисьор на „Justice League” е Зак Снайдър, а сценарият е на Крис Терио („Арго”). В ролите са Хенри Кавил (Супермен), Бен Афлек (Батман), Гал Гадот (Жената чудо), Рей Фишър (Киборг), Джейсън Момоа (Аквамен), Езра Милър (Светкавицата), Ейми Адамс (Лоис Лейн), Амбър Хърд (Мера), Уилям Дефо (Нуидис Вулко), Дж. К. Симънс (комисар Гордън) и други.

Премиерата е насрочена за 17 ноември 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Киборга ще носи един от трите Mother Box-ове, показани в екстендеда на BvS, но мен лично не ме кефи тоя персонаж и бих го заменил за Martian Manhunter или дори Green Lantern. Втория Хенри Кавил през ден го загатва в Instagram/ Twitter, така че може и да го видим.

    Гал Гадот <3

  2. Малко ми е странен тоя фокус върху само петима керъктъра, при условие, че Лигата е традиционно от седмина, но ми е ясно защо го правят. Адски ми се иска минимално да разкрият за сюжета по време на маркетинга, избягвайки грешката от мин. година, когато буквално ни разказаха цял филм с два трейлъра.

  3. Киборга е един от най-тъпите персонажи на DC, въобще не трябваше да е тука. А относно Жената – Чудо, по принцип, изхождайки от комиксите, единствено Супермен е малко по-силен от нея. Толкова е бедес. Така че, не се залъгвайте по фината фигура на Гадотчето, можеда ги счупи всичките с по един удар! 😀

    1. btw, не знам, кой е решил на този плакат да има тоя отвратителен оранжев флеър, който направо ми избожда очите. Ако не друго, поне трябваше да е на друго място в картинката.

    2. Аквамен е не по-малко бедес, а колкото до Киборга – в отделни комикси на DC е супер, особено в ивента „Flashpoint“. Тук очевидно е включен, за да се изпълни негърската квота. Засега не ме дразни, но не ме и кефи, по-скоро съм равнодушен. Сигурно във филма ще е файн.