Както споменахме и вчера, когато ви представихме двата тийзъра, днес получаваме нов трейлър на очаквания от нас „Wonder Woman” на Пати Дженкинс. Няма да се бавим в излишни коментари, вече сме споделили мнението си в новините до момента. Предлагаме ви само да си припомните официалния синопсис, ако все още не сте се запознали с историята.

Историята на Жената чудо започва в древния град Темискира, вдъхновен от гръцката митология и легендата за амазонките. Отделена от света, Даяна Принс (Гал Гадот) е отгледана като непобедим войн. Когато американският пилот Стив Тревър (Крис Пайн) катастрофира на брега на острова и разказва за големия конфликт, бушуващ във външния свят (Първата световна война), Даяна напуска дома си, убедена, че може да предотврати заплахата.

Ето го и новия трейлър:

Много ни харесва колко естествена изглежда Темискира, все едно е истинско място, част от нашия свят. Това беше едно от предизвикателствата за Дженкинс (и притеснение за нас), тъй като смесицата между митология и отминала историческа епоха, никак не е лесна задача. Благодарение на този нов трейлър всички притеснения в това отношение отпадат. Всъщност вече нямаме почти никакви притеснения. Готови сме да гледаме филма.

Режисьор на „Wonder Woman” на Пати Дженкинс („Чудовище”), сценарият е дело на Алън Хайнбърг и Джеф Джоунс, а по сюжета е работил и Зак Снайдър, който е също продуцент (заедно с Чарлз Роувън, Ричард Съкъл и Дебора Снайдър). В ролите ще видим Гал Гадот, Крис Пайн, Робин Райт, Дани Хюстън, Дейвид Тюлис, Юън Бремнър, Саид Тагмауи, Елена Аная, Луси Дейвис, Кони Нилсън, Дауцен Крус, Лиза Ловън Конгсли, Ан Улф и др.

Премиерата е 2 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Много се чудя дали да го гледам 🙂 Не искам повече подробности

    1. Гледай го, няма кой знае колко подробности…

  2. каква е тая мода да разкриват сума ти работи в трейлърите?
    Кингъ Конгъ – половината филм можеше да се види в тях
    включая всяка една гад…е как после да се кефиш в залата?

  3. принципно съм съгласен с вас, но в случая се радвам, че показаха повече от темискира. много ми хареса и ако досега съм имал съмнения дали ще гледам филма, сега съм почти сигурен, че ще отида. 🙂