В края на миналия месец видяхме първата снимка на основния актьорски състав на предстоящия самостоятелен „Star Wars” филм за младия Хан Соло на Крис Милър и Фил Лорд. На снимката виждаме двамата режисьори, натоварени с нелеката задача, както и главните действащи лица в Хилядолетния сокол, но в ежедневно облекло, за съжаление. Сега обаче се оказва, че поне още едно познато лице може да се присъедини към екипа и това е Майкъл К. Уилямс.

Засега няма даже и слухове за ролята му, но сме сигурни, че съвсем скоро ще плъзнат. Ние сме фенове на Уилямс и винаги се радваме да го видим на големия или малкия екран (благодарение на „The Wire”, където прави наистина незабравима роля – няма да ви казваме колко често за сещаме за Омар и си повтаряме „Omar comin’”). Но когато става дума за проект от вселената на „Star Wars”, трябва да имаме едно наум – може да се окаже доста малка поява или пък някой CGI герой. Какъвто и да е случаят, сигурни сме, че няма да имаме оплаквания.

Ако преговорите приключат успешно, Уилямс ще се присъедини към вече добре оформения екип, който включва Олдън Ерънрайх като Хан Соло, Доналд Глоувър като Ландо Калризиан, Йонас Суотамо като Чубака, Уди Харелсън като престъпния ментор на Хан, Фийби Уолър-Бридж като дроид, Емилия Кларк и Танди Нютън.

Режисьори на „Untitled Han Solo Star Wars Story” са Крис Милър и Фил Лорд, а сценарият е дело на ветерана Лорънс Каздън („Империята отвръща на удара”, „Силата се пробужда”) и на сина му Джон Каздън („The First Time”). Продуценти са Катлийн Кенеди, Алисън Шийърмур и Саймън Еманюел.

Премиерата се очаква на 25 май 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *