„Star Wars” филм за Хан Соло

Вчера Disney и Lucasfilm обявиха началото на снимките на самостоятелния „Star Wars” филм за младия Хан Соло на режисьорското дуо Крис Милър и Фил Лорд и по този повод получихме първия официален кадър, представящ основните действащи лица в кокпита на Хилядолетния сокол. А те са както следва:

Олдън Ерънрайх като Хан Соло, Доналд Глоувър като Ландо Калризиан, Йонас Суотамо като Чубака, Уди Харелсън като престъпния ментор на Хан, Фийби Уолър-Бридж като първия голям женски дроид в историята на „Star Wars” и Емилия Кларк като все още неизвестна жена, по всяка вероятност „love interest” (първоначалните слухове бяха за Сана Старос, която в комиксите твърди, че е женена за Хан Соло). В кадър са още и двамата режисьори Лорд и Милър. От официално потвърдените актьори от снимката липсва единствено Танди Нютън.

първия официален кадър

Първо, с тази гюдерийка Олдън Ерънрайх ни прилича повече на Индиана Джоунс, отколкото на Хан Соло (дънковата ризка е… no comment!), второ, с брада Доналд Глоувър, чиито избор за ролята на Ландо никак не ни допадна, не ни дразни чисто визуално и се надяваме и във филма да е с подобна и трето, Емилия Кларк продължава никак да не ни кефи. И последно, щеше ни се да ги видим в костюмите им от филма, а не в ежедневни дрехи, но явно за това ще трябва да почакаме.

Ето какво споделят Крис Милър и Фил Лорд по повод актьорския състав и началото на снимките:

Да наблюдаваш толкова вдъхновени хора от целия свят, с толкова уникални характери, да се съберат с единствената цел да правят изкуство – това е направо чудо. Не можем да измислим да кажем нищо смешно, защото се чувстваме наистина трогнати и наистина щастливи.

Разбираме ги хората за смешките. Само можем да си представим какво означава да си фен и да имаш възможност да режисираш „Star Wars” филм, камо ли пък такъв за Хан Соло. Предполагаме, че и ние бихме били така.

Като допълнение ви представяме (в оригинал) обръщение на Йонас Суотамо (Чубака) към феновете на „Star Wars”:

Режисьори на „Untitled Han Solo Star Wars Story” са Крис Милър и Фил Лорд, а сценарият е дело на ветерана Лорънс Каздън („Империята отвръща на удара”, „Силата се пробужда”) и на сина му Джон Каздън („The First Time”). Продуценти са Катлийн Кенеди, Алисън Шийърмур и Саймън Еманюел.

Премиерата се очаква на 25 май 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

    1. Хахахахахаха… всички сме виждали как се облича Дримов! 😀

  1. Уди е велик. Един от най-подценените и същевременно един от най-добрите актьори с които Холивуд разполага.

  2. Олдън Ерънрайх всъщност ще ме опровергае и най-вероятно ще е свестен Хан Соло :} Виж, толкова от мода – не разбирам. Аз съм рахит и в обличането 😀

    П.П. „гюдерийка – бърсалка или изтривалка за домакински нужди“ – аре образовай се малко.

    1. Аз за разлика от теб знам бе, нещастник. Вчера жена му подари една и той вече ми се прави на разбирач!