Честно казано, малко се поуморихме от реклами на „Конг: Островът на черепа”. Колкото и трейлъри, спотове и плакати да избацат, от един момент (който отдавна мина) нататък, шансовете да видим нещо, което драстично да промени мнението и очакванията на хората по отношение на филма, са минимални. Въпреки това, продължаваме да се включваме с ъпдейти, защото следим проекта още от самото му начало и ни е тъпо да го зарежем баш на финала.

Така, точно месец преди официалната премиера на филма на Джордан Воу-Робъртс, отново сме на линия, за да ви представим два нови удължени международни телевизионни спота и цели три нови постера. За видеата трябва да отбележим, че не предлагат нови кадри, така че ако се пазите от допълнителни спойлъри, може да ги гледате спокойно.

https://www.youtube.com/watch?v=1XZ8REE9Fug

https://www.youtube.com/watch?v=LpfmZPb3j_k

Ако видеата не са спойлърски, то не можем да кажем същото за плакатите – по-точно за един от тях, който според нас събира всички допълнителни крийчъри, които ще видим във филма. И друг път сме коментирали, че трейлъри лесно могат да се избягват, но плакати…

kong_skull_island_ver9 kong_skull_island_ver10_xlg xychuwr

С „Kong: Skull Island” на режисьора Джордан Воу-Робъртс, Warner Bros. Pictures и Legendary Pictures претворяват наново произхода на легендарния Конг в завладяващо оригинално приключение. Във филма разнообразен екип от изследователи са събрани, за да се отправят на опасно пътешествие, дълбоко в неизследваните територии на остров в Тихия океан – колкото красив, толкова и опасен – без да знаят, че пресичат границите на владенията на митичния Конг.

Режисьор на „Конг: Островът на черепа” („Kong: Skull Island”) е Джордан Воу-Робъртс („Kings of Summer”), а в ролите  ще видим Бри Ларсън, Том Хидълстън, Кори Хоукинс, Джейсън Мичъл, Самюел Л. Джаксън, Джон Гудман, Томас Ман, Тоби Кебъл, Джон К. Райли, Джон Ортиз, Том Уилкинсън, Шей Уигам и други.

Премиерата е 10 март 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

    1. Грут нека си има, ама да бяха барем един динозавър вкарали в играта, деъм ит…