Бат Арни е „old but not obsolete“!

Може би ще излезем малко тесногръди, но в представите ни имената на Дарън Аронофски и Арнолд Шварценегер не вървят ръка за ръка, затова и в първия момент ни беше странно, че двамата имат общ проект. Той се нарича „Aftermath” (доскоро известен като „478”) и продължава тенденцията (която лично ние одобряваме) бат Арни да залага на по-сериозни и драматични роли.

Филмът, който е дело на режисьора Елиът Лестър („Nightingale“), е вдъхновен от действителна история и разказва за ужасяваща самолетна катастрофа, която преплита съдбите на Пол (Скут МакНейри) – служителя от службата по въздушен контрол, който я причинява по невнимание, и Роман (Шварценегер), който губи жена си и детето си в нея.

Вижте първия трейлър, който доста добре представя историята и какво можем да очакваме от филма.

Честно казано, харесва ни как изглежда. Шварценегер ни стои добре и смятаме, че ще се справи със задачата. Между другото, доста от последните му драматични филми не стават кой знае колко, но сме на мнение, че самият той е повече от адекватен. Със сигурност ще гледаме филма, но ни е интересно какъв ще е финалът на историята – ако е такъв, какъвто и в действителност (четете за нея на ваша отговорност), ще сме доста по-доволни отколкото ако го префасонират, така да се каже „по американски”.

FIN01_Aftermath_1Sht_Payoff_VF

Режисьор на „Aftermath” е Елиът Лестър, по сценарий на Хавиер Гуйон, а продуцент е Дарън Аронофски. В ролите са Арнолд Шварценегер, Скут МакНейри, Маги Грейс, Мартин Донован, Кевин Зегърс, Глен Моршоуър, Хана Уеър и други.

Премиерата е 7 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Всъщност на мен ми допада идеята Бат Арни да играе обикновен уморен и сломен от лична драма човечец, от колкото обичайния стереотипен и едноизмерен екшън герой. Това изглежда достатъчно добре и може да му се даде шанс.