Още не бяхме дописали новината за първия кадър от предстоящия „The House That Jack Built” на Ларс фон Триер и получихме чудесна новина, отнасяща се за кастинга, който до момента включва Мат Дилън и Бруно Ганц („Крахът на Третия райх”).

Райли Кийоу („Лудия Макс: Пътят на яростта”, „American Honey”) от вчера също е част от проекта, заедно с датчанката Софи Грабьол („The Killing”). Припомняме ви, че действието на филма ще бъде разделено на пет сегмента и ще покрие период от 12 години, в които проследяваме развитието на Джак Изкормвача през неговата гледна точка и ставаме свидетели на „изкуството”, което създава. Бруно Ганц ще бъде Върдж – фигура, на която Джак се изповядва.

Ужасно ни радва тази новина, тъй като Кийоу (която между другото е внучка на Елвис Пресли) напоследък ни прави чудесно впечатление. Особено като нахаканата Кристъл в „American Honey”. Освен че е неприлично красива, Кийоу има и доста перверзно излъчване, което перфектно ще пасне в света на Триер. Пожелаваме й целия успех на света и й изпращаме въздушна целувка!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *