Накратко: доста отдавна не сме обръщали внимание на прекрасно изглеждащия психологически хорър-трилър „A Cure For Wellness” на Гор Вербински и сега новите отлични Super Bowl реклами стават повод да наваксаме.

Припомняме, че „A Cure For Wellness” разказва за млад мъж (Дейн ДеХаан), който пътува към спа-хотел в швейцарските Алпи, за да открие шефа си и да го върне обратно. Там той осъзнава, че е хванат в капан и курортът има далеч по-зловещо предназначение, отколкото изглежда на пръв поглед.

Обръщаме внимание на това, че Super Bowl спотовете не са издайнически (за тези от вас, които се пазят от спойлъри) и може да го гледате спокойно. Същото се отнася и за последните (четири) реклами, които са в стила на най-първите viral-промота от края на миналата година. Що се касае за клиповете и обикновените телевзионни спотова, може да прецените сами за себе си – лично ние пропуснахме клиповете.

Super Bowl спотеове

От тук насетне гледайте на ваша отговорност.

Клип

ТВ спотове

Завършваме с лишените от спойлъри viral-промота, както и с един нов постер.

Viral-промота
https://www.youtube.com/watch?v=NnKNfGpPwlY

https://www.youtube.com/watch?v=PqRdZe-YdNo

https://www.youtube.com/watch?v=3r0fMHZqDGI

https://www.youtube.com/watch?v=U2JDXYLwiCI

unnamed

Режисьор на „A Cure For Wellness” е Гор Вербински („Предизвестена смърт”, „Карибски пирати”, „Ранго”), а сценарият е дело на Джъстин Хейти („Самотният рейнджър”, „Пътят на промените”). В ролите са Дейн ДеХаан, Мия Гот, Джейсън Айзъкс, Силия Имри, Лиса Бейнс и други.

Премиерата е 17 февруари 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Пореден обещаващ филм, на който отдавна спрях да му следя рекламната кампания, за да знам възможно най-малко, когато накрая седна да го гледам.