Харесваме Гор Вербински и съжаляваме, че „Самотният рейнджър” не само не му се получи творчески, но се провали и доста сериозно в боксофиса. Добрата новина е, че този скъпичък провал не прекрати окончателно кариерата му (виждали сме и подобни случаи) и в момента сме в очакване на най-новия му проект „A Cure For Wellness”. С него Вербински се завръща към хорър жанра, в който през 2002 направи първия си касов хит „Предизвестена смърт” – американският римейк на японската хорър класиката „Ringu”.

A Cure For Wellness” е по сценарий на Джъстин Хейти („Самотният рейнджър”, „Пътят на промените”) и разказва за млад мъж (Дейн ДеХаан), който пътува към един спа-хотел в швейцарските Алпи, за да открие шефа си и да го върне обратно. Там той осъзнава, че е хванат в капан и курортът има далеч по-зловещо предназначение, отколкото изглежда на пръв поглед.

Премиерата на „A Cure For Wellness” е предвидена за 17 февруари догодина, което ще рече, че скоро би трябвало да видим първия трейлър, но на този етап разполагаме единствено с четири viral-промота, които дебютираха вчера. Вижте.

Много си падаме по подобни реклами (отново се сетихме за жестокия тийзър на „Заразно зло: Апокалипсис”), при все че не разкриват (почти) нищо конкретно за сюжета на филма. Нямаме представа каква точно ще е ролята на показаното лекарство срещу „болестта, съществуваща във всеки от нас”, както и на различните „уелнес” програми, но няма и значение – важното е, че вече чакаме следващата стъпка в кампанията.

Режисьор на „A Cure For Wellness” е Гор Вербински („Предизвестена смърт”, „Карибски пирати”, „Ранго”), а сценарият е дело на Джъстин Хейти („Самотният рейнджър”, „Пътят на промените”). В ролите са Дейн ДеХаан, Мия Гот, Джейсън Айзъкс, Силия Имри, Лиса Бейнс и други.

Премиерата е 17 февруари 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *