Съвсем скоро си говорихме, че много бихме искали да видим филм, режисиран от Джаред Лето (когото принципно харесваме (с малки изключения). Като актьор отдавна ни е убедил, че има какво да покаже. Пълното потапяне в ролите, с които се захваща, заслужава възхищение. Отделно от това сме гледали няколко клипа на бандата му 30 Seconds to Mars, както и документалния „Artifact“, които той е режисирал, и останахме доста впечатлени. Затова се зарадвахме, когато вчера научихме, че той най-накрая е решил да направи голямата стъпка.

THR съобщават, че Лето е харесал за свой дебют криминалния трилър „77” по оригинален сценарий на Джеймс Елрой („Поверително от Ел Ей“), преработен от Дейвид Матюс („Boardwalk Empire“). Действието се развива през 1974 в Лос Анджелис, а историята проследява двама полицаи, които тръгват да търсят отвлечено момиче, докато междувременно разследват бруталното убийство на свой колега. Освен че скоро откриват нови престъпления и бездънна корупция, на края ги чака мрачна и изпълнена с насилие конспирация.

Звучи ни чудесно и нямаме търпение да видим как ще се справи Джаред Лето със задачата. Той е работил с достатъчно добри режисьори, от които има шанс да е научил нещо. Дори само Дейвид Финчър би бил достатъчен. Засега сме оптимисти, но няма да изказваме мнение, докато не видим поне трейлър, тъй като и друг път е имало опит (в лицето на Ръсел Кроу) за осъществяване на същия проект.

Оставяме ви с трейлъра на режисираният от Джаред Лето документален филм „Artifact“, както и видеото на песента „Hurricane”:

https://vimeo.com/38704588

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *