Кърт Ръсел демонстрира завидно лицево окосмяване

Не сме сигурни кой от двата филма е сниман първо, „The Hateful Eight” на Куентин Тарантино или поводът за конкретната ни новина „Bone Tomahawk” на С. Крейг Залър, но който и да е, това не променя основната ни теза, че когато си отгледаш впечатляващо лицево окосмение, подобно на това на Кърт Ръсел, просто не го изхабяваш за един-единствен филм.

Но да оставим странните си фетиши настрана и да се концентрираме върху „Bone Tomahawk”. В центъра на историята е шериф Франклин Хънт (Кърт Ръсел), който е начело на хайка, целяща да освободи група заселници, отвлечени от канибалско, живеещо на ръба на цивилизацията племе. Филмът беше представен на Fantastic Fest преди няколко дни и по този повод дебютира първият му трейлър. Вижте.

Първите отзиви не са никак добри, но на нас ни харесва как изглежда трейлърът. Допада ни и идеята за класически уестърн с канибалския туист – между другото, очакваме в самия филм все пак да има повечко хорър елементи, отколкото виждаме тук. Допълнителен плюс е и актьорският състав.

„Bone Tomahawk” - плакат

„Bone Tomahawk” - плакат

Режисьор на „Bone Tomahawk” е С. Крейг Залър. В ролите са Кърт Ръсел, Патрик Уилсън, Дейвид Аркет, Матю Фокс, Ричард Дженкинс, Лили Симънс, Шон Йънг, Майкъл Паре и други.

Премиерата е 23 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. По мое мнение Патрик Уилсън е един от най-недооценените холивудски таланти, а Кърт Ръсел е (както Дринката много обича да се казва) по-голям от живота 🙂