Вчера за пореден път се изумихме, разгледаждайки филмите, продуцирани от независимата компания A24. За няма и две години сме получили едни от любимите си хоръри, фантастики и всевъзможни щуротии за това десетилетие. „Enemy“, „The Witch“, „Ex Machina“, „Under Тhe Skin“, „Swiss Army Man“, „American Honey“ и „Тhe Lobster“. Излишно е да коментираме колко сме щастливи, че A24 се появи на бял свят през 2012.

Трейлърът, който може да гледате по-долу всъщност се появи преди седмица, но тъй като компанията държеше в тайна каквато и да е информация относно за проекта, решихме да изчакаме. Вчера стана ясно, че наблюдателни фенове са разпознали в кадрите късометражния „Toru”, чиято премиера ще бъде на фестивала в Сънданс. Режисьори са Джонатан Майнард и Скот Рашап, а с операторската работа се е заел Мат Мичъл („The Stakelander“). Вижте въпросния трейлър:

Изглежда повече от отлично, даже се надяваме „Toru” да е само предястието и в крайна сметка да получим пълнометражен филм или защо не и сериал. В You Tube трейлърът все още няма заглавие, така че чакаме допълнително информация. Ние със сигурност сме заинтригувани и ще следим проекта изкъсо. За финал ви предлагаме кратък синопсис на „Toru”:

Историята проследява бебе на име Тору, родено с фатална болест на дробовете. Тъй като има само няколко дни живот, родителите на Тору го записват за експериментално лечение, което ще симулира цял живот само за няколко дни. Филмът разкрива преживяванията му като момче на име Тод, растящо в предградие на Нова Англия и завършва във футуристична Япония.

Уау!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments